Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A férfiaknak csak a műnők és a plázacicák kellenek. " Nem elcsépelt már ez a szöveg?
Figyelt kérdés
Amikor eleve alig látni ilyen nőket olyan kevés van belőlük, évekkel ezelőtt lejárt lemez, divat az egész, és még mindig vannak nők akik ezen lovagolnak, magukat normális, értelmes, természetes lányként beállítva, és tipikusan ők a legválogatósabbak férfiak terén is, csak ugye a fagyi néha visszanyal ha nem jön össze a kiszemelt macsó és akkor lehet az alig létező műnőket szidni..2014. júl. 9. 18:47
11/13 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejönnek az ilyen csajok :$ de hosszabbtávra nem terveznék velük
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem igaz, es az sem igaz hogy a ferfiaknak lenne nehezebb dolguk.
egyebkent nem tudom mi az a "műnő". Conchita Wurst? Garantalom hogy a ferfiak tobbsegenek o nem kellene :)
Szerintem a noknek nehezebb dolguk van, foleg 30 folott.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!