Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok egy olyan csajról aki konditerembe jár, napi 6-7x zabál, és fehérjeporral meg ilyenekkel tömi magát? Járnátok egy ilyennel?
"fehérjepor meg természetellenes az ősember sem jutott volna hozzá a természetben."
Miért az ősember hozzájutott a természetben zacskós leveshez, fagyasztott húshoz, mekis kajához, ételízesítőkhöz és mirelit kajákhoz...?
Ne mondd nekem, hogy te semmi mű dolgot nem eszel....
Aki pedig még mindig a "kokszos" szinten van ebben a témában, az minek szól bele? Nem vagytok egy súlycsoport a csajjal, jobb is hogy hagytad...
Hát, én hasonló vagyok. Csak még nem látszik annyira az eredmény. Én nem kondiba járok (régebben jártam, most otthon tornázom), naponta kb. 6-77-8-szor eszek (sajnos vékony vagyok, és így sem sikerül híznom), viszont nem mindig egészségeset... de azért a legtöbbször olyat. Ja, és én csak edzés után, esetleg reggel szoktam protein port inni (tejjel).
De szívesen lennék olyan, akit te leírtál, csak nincs hozzá se annyi kitartásom, se pénzem...
Jarnek, nincs ezzel gond.
Internetet se hasznalj, meg angolvecet, mert az sem volt az osembernek, idiota. Szerencsed, hogy telorol vagyok, es nincs kedvem hosszan potyogni.
Igen járnék kérdező,te meg olyan buta vagy,hogy ihaj.
Nem is érdemelsz ilyen bombázó nőt,menj az átlagos nőcskékhez akiken van mit fogni,jó husos,dagadt az való neked,pont a te szinted,majd mehettek a mekibe hamburgerezni meg kólát inni,sok sikert hozzá,jah és szívd a cigit is mert az a jó,sőt majd ketten szívjátok a ,,csajoddal".
Egy ilyen nő sose állna veled szóba hosszútávon,figyelj add át nekem én értékelem sőt el is várom,hogy fitneszes legyen.
Jobb is neki,egy ilyen férfit le se kell köpnie.Gondolom vagy nyikhaj vagy vagy elhízott és félsz,hogy jön egy izmos és fél perc alatt elszedi tőled,ami igaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!