Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok egy olyan csajról aki konditerembe jár, napi 6-7x zabál, és fehérjeporral meg ilyenekkel tömi magát? Járnátok egy ilyennel?
én utasitottam el őt... egy nő ne úgy éljen már mint egy kokszolós vadállat...
szerintem felszines az akinek ennyire fontos ez a téma. a fehérjepor meg természetellenes az ősember sem jutott volna hozzá a természetben.

Ja, nyilván az az agyilag legalja, aki edz és foglalkozik a testével és nem az, aki tájékozatlanul ostobaságokat beszél, mindezt úgy, hogy egy értelmes mondatot nem tud összehozni.
Bráfó. Vel dán.

Szerintem te nem utasítottál vissza senkit, mert egy normálisabb nő, aki ilyenfajta életformát folytat egyből levágja, hogy hülye vagy és szarik rád. Nagyon tájékozatlan vagy és azért nem bírod az ilyen nőket, mert a tajékozatlanságod miatt kisebbségi komplexusod lenne mellettük.
AZ ősemberes dologra visszatérve: ne zabálj párizsit, kenyeret, ne igyál sört, ne cigizz! Ne nézz tévét, ne aludj a puha ágyikódon, ne használj tusfürdőt! Az ősember sem tette. Természetellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!