Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebben igazság?
Figyelt kérdés
Van egy férfi 31), akivel alakulgatnak a dolgok, túlvagyunk az első randin. Voltak csókok, összebújások. Mikor elváltunk, mondta, hogy majd beszélünk. Ez 3 napja volt, azóta 1x beszéltünk, akkor is én írtam rá, kérdezni akartam valami teljesen más témájú dolgot. Akkor nem vettem rajta észre semmi különöset, ugyanolyan volt, mint máskor, viszont tegnap előtt óta semmi. Unokatesóm(lány) vele egykorú, azt mondta, hogy ez teljesen normális, főleg,hogy 3 éve egyedül van, nem is az a romantikus fajta, illetve mondta már, hogy mikor pár napig valami haverja/családtagja nála lakott, azt is nehezen viselte, mert nem szereti, ha valaki belemászik az életterébe. Szóval unokatesóm azt mondta, ez normális, mert teljesen elszokott a párkapcsolattól, megszokta, hogy egyedül van, és ne gondoljak bele többet. Szerintetek lehet ebben igazság, vagy gyanús, hogy mégsem akar semmit?2014. júl. 9. 13:18
2/5 anonim válasza:
nyugi megfog dugni de nem hinném hogy fontos vagy neki ez nem igy működik bocs de ez az igaszság 35 F
3/5 anonim válasza:
Kib*szott nagy hülyeség. Minek akar párkapcsolatot kialakítani akkor, ha nem szereti, ha belemásznak az életterébe? Vagy neki lehet abból áll, hogy havonta beszéltek egyszer... Nagy valószínűséggel semmit nem akar vagy csak szimplán megdugni majd.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem értem, lett volna alkalma megdugni, mivel benéztük az időt, és úgy/alakult, hogy együtt aludtunk, simogatta a/hajam, arcom, hátam, karom, vállam, átölelt, hozzám bújva aludt, ouszilgatta a homlokom, majd megcsókolt. De ennyi,nem próbálkozott. Amúgy kb 5 hónapja ismerjük egymást.
2014. júl. 9. 13:36
5/5 anonim válasza:
Párhuzamosan több csajjal randizgat, és megteheti azt hogy nem ígérget a csajoknak, együtt töltött időn kívül nem ápolja lelküket (telefonhívásokkal, sms-ekkel), egyszerűen csak figyelmes velük az együtt töltött időben, és ezzel éri el azt hogy a csajok bele akarjanak kapaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!