Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebben igazság?
Több helyen is hallottam már,hogy magas és vékony fiúként érdemes lenne más nemzetiségű lányoknál próbálkozni,mert vannak olyan népek,ahol sokkal inkább tetszik a lányoknak ez a külső,míg a magyaroknál inkább a hagyományos kevésbé magas,tömzsi izomember az etalon nagyon régóta.
Tudnátok ajánlani ilyen lányokat?Én az ázsiai lányokról hallottam ilyeneket,hogy szeretik a magas,vékony srácokat.
hidd el, a magyar lányok szeretik a kosaras testalkatú pasikat
jó a nickneved:D
en mar csalodtam a magyar lanyokban,a kigyurt kopasz fickokra buknak pl.berki krisztian
kulfoldon nezek majd baratno utan,az eszakiak tuti szeretik a magasakat es vekonyakat
nekem fogalmam sincs ki az a berki krisztián, de szerintem sokkal több nem-kigyúrtkopasz pasi van mint kigyúrtkopasz, mégis a legtöbben találnak párt:D
én alacsony, hosszúhajú, szőrös vagyok, ami szintén nem tartozik az ideálhoz.. mégis voltvanlesz nőm:)
sőt, a magyar lányok szeretik a magas pasikat! tedd csak fel kérdésben, hogy "lányok, mi a jobb, magas vékony vagy alacsony tömzsi (vagy kigyúrt kopasz:D) ?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!