Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet ebben igazság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebben igazság?

Figyelt kérdés

Több helyen is hallottam már,hogy magas és vékony fiúként érdemes lenne más nemzetiségű lányoknál próbálkozni,mert vannak olyan népek,ahol sokkal inkább tetszik a lányoknak ez a külső,míg a magyaroknál inkább a hagyományos kevésbé magas,tömzsi izomember az etalon nagyon régóta.

Tudnátok ajánlani ilyen lányokat?Én az ázsiai lányokról hallottam ilyeneket,hogy szeretik a magas,vékony srácokat.

2014. máj. 31. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:

hidd el, a magyar lányok szeretik a kosaras testalkatú pasikat

jó a nickneved:D

2014. máj. 31. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Az etiópokhoz képest nem hiszem, hogy sovány vagy. Ott te lennél a leg húsosabb. Mik is a méreteid? 190cm/80kg? :D
2014. máj. 31. 21:05
 3/4 A kérdező kommentje:

en mar csalodtam a magyar lanyokban,a kigyurt kopasz fickokra buknak pl.berki krisztian

kulfoldon nezek majd baratno utan,az eszakiak tuti szeretik a magasakat es vekonyakat

2014. máj. 31. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem fogalmam sincs ki az a berki krisztián, de szerintem sokkal több nem-kigyúrtkopasz pasi van mint kigyúrtkopasz, mégis a legtöbben találnak párt:D

én alacsony, hosszúhajú, szőrös vagyok, ami szintén nem tartozik az ideálhoz.. mégis voltvanlesz nőm:)

sőt, a magyar lányok szeretik a magas pasikat! tedd csak fel kérdésben, hogy "lányok, mi a jobb, magas vékony vagy alacsony tömzsi (vagy kigyúrt kopasz:D) ?"

2014. máj. 31. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!