Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagálnátok erre, fiúk?
Figyelt kérdés
Társkeresőn megismertetek volna egy lányt. Nagyon aranyos, szimpatikus lett volna nektek, szerettetek volna találkozni is vele, mert tetszik nektek. A beszélgetés már pár hónapja tart, viszont nem volt még találkozó, mert a lány többször is lemondta. Ti ezt meguntátok és nem írtok vissza többet a lánynak. A társkeresőn megismertek újra egy másik lányt, aki megint nagyon aranyos és szimpatikus is, és végre összejön vele a találka. A kérdés az lenne, hogy mi lenne a reakciótok, hogy ha erre a találkára, amit a 2. lánnyal beszéltetek meg, az a lány menne el, akivel előtte sok ideig beszéltetek? Mert hogy ő csinálta ezt az adatlapot, csak hogy ne szakadjon meg veletek a kapcsolat, mert fontosak lennétek neki. Kiakadnátok ezért? Vagy örülnétek, hogy végre láthatjátok? Gondoljátok bele magatok légyszíves ebbe a helyzetbe és úgy válaszoljatok! Korotokat is írjátok oda, köszi!2014. júl. 9. 13:15
3/11 A kérdező kommentje:
igen, látott már rólam sok képet (mármint az '1.' lányról), és azt mondta, hogy tetszem neki.. viszont nem éreznétek magatokat becsapva vagy átverve, ha a 2.lány egy szép lány lenne, és helyette az 1. megy el?
2014. júl. 9. 13:19
4/11 anonim válasza:
Hát akkor mást nem tehetsz, menj el a randira és mond el neki az igazat. Nem hiszem hogy megharagudnék ez miatt, inkább örülnék hogy összejött végre a randi. :)
5/11 anonim válasza:
attól függ...kit érdekel hogy melyik lány, ha a belső rendben és tényleg korrekt lesz akkor örülök neki...
21F
6/11 anonim válasza:
Kicsit őrültnek gondolnám, hogy személyes találkozó nélkül is ennyire rám van kattanva, hogy a lerázása után kamunévvel próbálkozik újból. Nekem nem lenne szimpatikus egyáltalán ez a cselekedete.
7/11 A kérdező kommentje:
és ha a találkozó alkalmával úgy tenne a lány, mintha "véletlenül" lenne ott?
2014. júl. 9. 14:37
8/11 anonim válasza:
Nem! Őszinteség! Nincs több hazudozás! :)
9/11 A kérdező kommentje:
Ez csak egy ötlet lett volna, mert hogy annyira nagyon hiányzott már, hogy beszéljek vele. Csináltam egy kamuprofilt, majd megtaláltuk egymást és tegnap órákig beszélgettünk mindenféléről. Azt mondta, hogy jó volt velem beszélni. A lány képét meg se nézte a kamu adatlapon, meg nem is mondott semmi olyat, hogy szép, stb.. Magamat adtam teljesen, bár egy-két apró dolgot füllentettem, hogy ne bukjak le (pl tesók száma, stb..), de őszintén tudtunk beszélni sok dologról pl párkapcsolat, szerelem. Azt mondta, hogy értékelni fogja, ha máskor is szeretnék vele beszélni, meg bármikor beszélhetünk. Úgy tudja, hogy csak beszélgetni vagyok ott fent, és az, hogy 'ketten együtt' szóba se jött. Bár nem tudom, hogy rájött-e, hogy én vagyok az valójában, mert akkor talán vissza se írt volna, meg próbáltam nem lebuktatni magam. Csak annyira jó érzés, hogy legalább így tudok vele beszélni..
2014. júl. 10. 12:12
10/11 anonim válasza:
Akkor ideje összehozni azt a találkozót. Mivel ugye társ kereső oldal és te most azt mondtad neki hogy csak dumálni jársz fel, ezért ő valószínűleg tovább fog keresgélni barátnők után, hiába beszélget veled, ergo folyamatosan azt kockáztatod hogy valaki lecsapja a kezedről. Ha csak húzod az időt ez lesz a vége. Így csak vágod magad alatt a fát.
Megvan a lehetőséged, élj vele mielőtt még késő lesz. Mert az lesz ám az igazán szar érzés amikor valakivel összejön és nem te leszel az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!