Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fricska Diána kérdése:
Szerintetek az gáz ha valakit megerőszakol az apja?
Figyelt kérdés
#APÁM .
2014. júl. 9. 11:30
1/12 anonim válasza:
Konkrétan nagyon súly bűncselekmény.
Igen, ezt nevezhetjük "gáz" -nak....
2/12 manó1235 válasza:
elég durván... remélem nem vagy áldozat, csak úgy megkérdezted.. persze nem az áldozatnak az hanem az elkövetőnek szégyen.. az én szememben nem ember aki ilyet tesz
5/12 anonim válasza:
Ha valaki bűncselekményt követ el az ciki.
Gondold már végig ilyet ne kérdezz,egész életére kihathat sőt olvastam,hogy ki is nyírta magát a csaj.
6/12 anonim válasza:
az apának biztos jó érzés. megdolgozott a gyermekéért, etette, itatta, nevelte, úgy gondolja, itt az ideje learatni a babérokat, mint egy kertésznek leszüretelni a termést...
legalábbis hallottam olyan történeteket, hogy az apának ilyen volt a gondolkodásmódja.
7/12 anonim válasza:
Valószínűleg ő az áldozat mivel a tagek között ott áll h apám.
9/12 anonim válasza:
agyam eldobom ilyet olvasva. Mondjuk úgy, hogy nem gáz, hanem szigorúan büntetendő bűncselekmény!
10/12 Kerida válasza:
Igen, az apának mindenképp egy szegénységi bizonyítvány.
Az ilyen lányt meg sajnálom nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!