Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miféle női gondolkodás az, hogy jólesik nektek, ha többnyire a férfi keres titeket?
Beszélgetek már egy ideje egy lánnyal, igaz csak neten (távolság) miatt, azért többnyire kölcsönösen keressük egymást, de tegnap nem kerestem és mai beszélgetésben eljött h ez ilyen női gondolat, h jól esik neki ha keresem, érdeklődök Felőle. Mintha eddig nem figyeltem volna oda rá, meg eddig kora este már beszélgettünk, 2 napja meg majdnem már késő este lép be...:S
Lányok, ha untok már beszélgetni, közlitek vagy nem meritek, esetleg leléptek egyszer csak szótlanul?
Nem tudom mit kell ezen ennyire fennakadni? Nem ismered a nőket, nincs még sok tapasztalatod velük?
Ez a világ rendje. Olyan, mint hogy a nők szülnek.
A nők a passzív felek. Ők az elfogadóak, a befogadóak. Őket kell meghódítani. Náluk kell kezdeményezni. Ennyi.
Fogadd el, ilyen a világ. Ilyenek az emberi ösztönök már százezer éve? Egy millió éve? Ez sosem fog megváltozni, csak esetleg torzulni, de alapvetően mindig ez volt, ez és ez lesz a helyzet. Ezen nem panaszkodni kell, hanem elfogadni. Ez pont olyan, mintha azon akarnál változtatni, hogy az ég kék, vagy a fű zöld. Ne panaszkodj, hanem alkalmazkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!