Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Húú hát hol is kezdjem, kezdem a legelején. Először is én 20 éves fősulis vagyok, és egy nagy marha. Nem vagyok egy Casanova, a szó legtágabb értelmében sem (értsd, még nem volt barátnőm...) De most nem tudom, ilyen még nem igazán fordult elő velem, de most már vagy fél éve nem tudok kiverni egy lányt a fejemből, ilyen még nem volt, hogy egy lány miatt teljesen bedepiznék, mostanában már teljesen rossz kedvem lesz , ha arra gondolok, hogy nincs mellettem, és még egy darabig nem is lesz, és ez idő alatt bárkivel összejöhet, amit nem tudnék magamnak megbocsájtani, hogy mindezt anélkül, hogy megpróbáltam volna. Mostanában szinte mindenről ő jut eszembe... Egy félévet már elbaltáztam a mulyaságommal, még egyet nem akarok. Nagyon nem szeretném elrontani, segítsetek, mit, hogy csináljak?
2010. jan. 7. 10:34
1/7 anonim válasza:
egyszerű írj neki, üzenj neki hagyj neki levelet vagy egyszerűen beszélgess vele ne egyből arról h.tetsdzik neked hanem valami másről, vagy hívd el egy kólára moziba...stb rengeteg mindent megtehetsz a lényeg ne legyél nyomulós és ne add ki másnak magad mindíg légy önmagad inkább minth. ne az igazi énedet ismerje meg, ja és ha véletlen nem jön be mert nem szeret téged igazán akkor ne búsúlj mert nem ő az igazi hanem az aki a teljes önmagadat elfogadja úgy ahogy van!
sok sikert kívánok neked *_*
2010. jan. 7. 10:42
2/7 A kérdező kommentje:
Írni nem akarok, mert az olyan személytelen, tehát marad a beszéd, de az még olyan messze van és olyan nehéz, és olyan rossz várni.
2010. jan. 7. 10:58
3/7 anonim válasza:
szerintem is írjál neki. Minden jobb annál, mint hogy csak ülj és várj a jóra, cselekedni kell. Legalább tartsd vele a kapcsolatot, legalább megismeritek egymást, és legalább tudsz is majd róla valamit. Ne halogasd lehet ő is ezt várja. és mit rontottál el nála fél éve?...akkor még nem kellett neked, vagy mi volt az oka?
amugy ne féljél, ő is csak egy egyszerű lány. sok sikert!!:)
2010. jan. 7. 13:31
4/7 A kérdező kommentje:
Hát egy elég egyszerű dolgot, mulya voltam, nem mertem "leszólítani".
2010. jan. 7. 13:42
5/7 anonim válasza:
még nem is beszéltél vele???? akkor épp itt az ideje :)....előző voltam 18/L
2010. jan. 8. 16:41
6/7 A kérdező kommentje:
De mint írtam fősulira járunk, és ilyenkor van a vizsgaidőszak, és legközelebb csak februárban látom, és addig várni, örökkévalóság, mint írtam, internet meg olyan személytelen.
2010. jan. 8. 17:50
7/7 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy ha rád írna valaki félig ismeretlen iwiwen, hogy bejössz neki, gondolom nem igazán repesnél az örömtől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!