Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, járnátok velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok velem?

Figyelt kérdés

Mėg suliba járok.

18f

A szüleim vesznek nekem mindent...kocsi,ház, ruhák...

Szoval csak egy szavamba kerül ės azt kapok meg,amit csak szeretnėk.

Ez elöny vagy hátrány szerintetek?

2014. júl. 8. 21:44
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ez csak egy dolog... elkėnyztetnek... attol mėg lehet jo a szemėlyisėgem ės helyes is vagyok.
2014. júl. 8. 22:07
 22/25 anonim ***** válasza:

Én is kapok házat, autót is kapnék, ha akarnék... Ettől még normális ember vagyok és vannak olyan terveim is amiket anyámék / apámék nélkül szeretnék megvalósítani. Nekem valamivel könnyebb, mert bizonyos dolgokért nem kell megszenvednem, de hát bocsánat, nem tudtam, hogy kötelező lenne szenvedni mindenért. Istenem...

Amúgy meg totál hidegen hagy, mások miket kapnak meg és miket nem. A barátom nem kap semmit otthonról és egyelőre önerőből sincs túl sok mindene. És? Attól még jól érezzük magunkat együtt és később se fogom elvárni tőle, hogy százezreket hozzon haza meg minden vackot megvegyen nekem, csak mert a szüleim jómódúak és ők megvettek nekem minden vackot.

2014. júl. 8. 22:08
 23/25 anonim ***** válasza:

Hm. Érdekes számomra ez a felfogás. Minden, amit írsz annyira rosszul esik.

Persze nem tudhatom, hogy mennyire értékeled, amid van (megjegyzem az írásodból úgy tűnik, nem igazán), de tudod annyira elkeserítő, hogy az élet mennyire igazságtalan.

Mert volt olyan, hogy nem tudtunk ételt venni. Összesen két egyberuhám van, amit felvehetek, a cipőm állandóan szétmegy, mert nincs pénzünk 20-30-40ezres cipőket venni és egy olyan házban lakok, ahova nem hívhatok meg senkit, mert úgy néz ki és ez gátol az ismerkedésben (bár én ezt is becsülöm, mert van akinek még háza sincs), és így tovább, annak ellenére, hogy a szüleim keményen dolgoznak.

Te meg itt azzal próbálsz felvágni, hogy a szüleid mindent megvesznek neked, mert van pénzük, csak az a baj, hogy ez nem a te érdemed, és ez szánalmas.

Gondolj bele, milyen lenne a híd alatt. Vagy ha télen nem lenne fűtés.

És persze nem azt mondom, hogy úgy kéne élned, de legalább értékeld, és ne ezzel próbálj barátnőt szerezni (kivéve, ha egy olyan nőt akarsz, aki csak a pénzedre hajt), hanem verj magadba egy kis kulturát, emberséget.

2014. júl. 8. 22:14
 24/25 A kérdező kommentje:

23.Igazad van.

Mi is voltunk olyan helyzetben mint ti...sajnálom:(

2014. júl. 8. 22:19
 25/25 anonim ***** válasza:
ki*aszott nagy hátrány !!
2014. júl. 9. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!