Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan pasival aki egyáltalán nem domináns, vezető jellemű?
Figyelt kérdés
Jó kinézetű,kiállású,határozott és megfontolt vagyok.
DE kicsit csendesebb,visszahúzódó,nem szeretek vezér lenni,a közzépontba kerülni.
Ettől még lehetek férfias?
18/F
2014. jún. 7. 21:15
2/7 piriiiiii válasza:
Hát, nekem azért fontos a határozottság. Annál nincs rosszabb, mint mikor egy fiú félénk és tökölős.
3/7 A kérdező kommentje:
Határozott vagyok,ott az első sorban.
2014. jún. 7. 21:30
4/7 piriiiiii válasza:
Ja, bocsi. :D
Ez esetben a csendesség, visszahúzódás mit takar? Azért lehet Veled beszélgetni, nem? Mert az a másik halálom, ha a beszélgetőtársam megkukul mellettem.
5/7 A kérdező kommentje:
Az mar a partnertől függ.
Ha hétköznapi témákról akkor igen,ha kvantumszekvenciaszóródásról akkor nem :)
2014. jún. 7. 21:34
6/7 anonim válasza:
Szerintem az ég világon semmi gond nincs a jellemeddel, nem attól lesz férfias egy férfi hogy harsány vagy a társaság középpontja. Nekem tetszik amit leìrtál, ha fiatalabb lennék biztosan ismerkednék ilyen jellemű férfival :)
7/7 anonim válasza:
Igen. Nekem az ilyen srácok jobban tetszenek. :) Amolyan titokzatos hatást keltenek elsőre. Na meg én is ilyen vagyok. Szerintem egyáltalán nem ezen múlik a férfiasság. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!