Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az SMS-ben szakításról?
Együtt élek a párommal, csak mostanában volt pár kisebb vitánk. 1 hétre megyek haza a szüleimhez. Azt mondta, ha ezidő alatt szakítana, egy ilyen SMS-re számítsak: "Szakítottunk"
Kértem, hogy akkor zárjuk le, mielőtt elutazom, mert akkor elviszem a cuccaim a lakásból.
Nem hajlandó.Anyukám szervezett pár klassz programot, mert amég otthon laktam, kolis voltam, és nem töltöttünk elég időt együtt, most bepótolhatnánk. A húgommal is szeretnék elmenni ide-oda. De amég a hét minden percében a barátom SMS-ét kell várnom, semmit nem tudok élvezni.
(Mellesleg egy teljes kivizsgálás is esedékes, mert sokat vagyok rosszul, félek, komoly)
Te szakíts vele szerintem .. tudod mi van szerintem? Másik nő van a dologban és Te csak a második vagy neki. Szerintem a pasid arra vár, hogy a másik csajjal összejön-e, vagy nem és ez alapján dönti el, hogy együtt marad-e veled. Ha egy férfi már ilyeneket mond neked, akkor annak a kapcsolatnak nincs nagy jövője, jó minél előbb abbahagyni ezt.
Amúgy saját tapasztalatból mondom, velem az egyik barátnőm SMS-ben szakított, de minden előzmény nélkül .. elmondta mi baja volt, de esélyt nem adott rá, hogy bármit is változtassak a dolgon, ez volt a legszörnyűbb, hogy azt mondta, ezt meg ezt rosszul csináltam és eldobott, esélyt sem hagyott arra, hogy kijavítsam ezeket. Ebből a szempontból neked jobb az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!