Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az SMS-ben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az SMS-ben szakításról?

Figyelt kérdés

Együtt élek a párommal, csak mostanában volt pár kisebb vitánk. 1 hétre megyek haza a szüleimhez. Azt mondta, ha ezidő alatt szakítana, egy ilyen SMS-re számítsak: "Szakítottunk"

Kértem, hogy akkor zárjuk le, mielőtt elutazom, mert akkor elviszem a cuccaim a lakásból.

Nem hajlandó.Anyukám szervezett pár klassz programot, mert amég otthon laktam, kolis voltam, és nem töltöttünk elég időt együtt, most bepótolhatnánk. A húgommal is szeretnék elmenni ide-oda. De amég a hét minden percében a barátom SMS-ét kell várnom, semmit nem tudok élvezni.

(Mellesleg egy teljes kivizsgálás is esedékes, mert sokat vagyok rosszul, félek, komoly)

2014. júl. 8. 21:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarja megbeszélni se? Akkor tényleg szakíts vele sms-ben, ez elég gáz... az ilyen nekem ne ugasson.
2014. júl. 8. 21:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem volt mindig ilyen bunkó, 1 hete kezdte
2014. júl. 8. 21:30
 13/15 Pamats96 válasza:
Hát ha nem akar beszélni róla, akkor vagy viselkedj vele úgy, mint ő veled (sz@rd le a problémáit), és akkor hátha észbe kap, vagy ne tégy semmit... szerintem ne érdekeljen egy ilyen ember, még ha szereted is. Elég egyértelmű, hogy ő nem viszonozza ezt, vagy ha igen, akkor azt elég furcsán teszi. Ha számára ilyen kis dolog (ami neked fontos) elég ahhoz, hogy szakítson, akkor nincs értelme tovább folytatnotok. Szerintem.
2014. júl. 8. 21:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Te szakíts vele szerintem .. tudod mi van szerintem? Másik nő van a dologban és Te csak a második vagy neki. Szerintem a pasid arra vár, hogy a másik csajjal összejön-e, vagy nem és ez alapján dönti el, hogy együtt marad-e veled. Ha egy férfi már ilyeneket mond neked, akkor annak a kapcsolatnak nincs nagy jövője, jó minél előbb abbahagyni ezt.

Amúgy saját tapasztalatból mondom, velem az egyik barátnőm SMS-ben szakított, de minden előzmény nélkül .. elmondta mi baja volt, de esélyt nem adott rá, hogy bármit is változtassak a dolgon, ez volt a legszörnyűbb, hogy azt mondta, ezt meg ezt rosszul csináltam és eldobott, esélyt sem hagyott arra, hogy kijavítsam ezeket. Ebből a szempontból neked jobb az ügy.

2014. júl. 8. 21:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Másik nő nincs, az 100%.
2014. júl. 8. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!