Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy egy éjszakás kalandba? (Többi lent)
A legjobb haveromnál sokat szoktunk iszogatni és néha átjön a húga is pont ez volt a múltkor is akkor már ott voltunk én a haverom egy másik barátunk meg még páran a haverom húga...
iszogattunk ... inkább vedeltünk a haverom kidőlt meg a másik srác is a többiek elmentek még piáért és már csak mi ketten voltunk fenn és még rendesen ittunk mármint én adtam neki a piát hogy nyugodtan igyon még aztán meg csókoltam olyan hajnali egy magaságában.. akkora már tényleg mindenki nagyon kész volt aztán még folytattuk a piálást meg a csókolózást aztán átmentünk az ő szobájába ... nekem az utánna történtek is megmaradtak de nem tudom hogy neki mennyire és nagyon birom azt a lányt csak tényleg a legjobb barátom huga és mellesleg neki is van barátja meg nekem is barátnőm de azóta nagyon sokat gondolok rá miért?
(Szerelmes lennék?)
Nem arra kérek válaszokat hogy milyen dolog hogy megcsaltam a barátnőmet !
(Mellesleg nyitotta kapcsolatunk, de már nem sokáig szerintem ma már szétmegyünk végre!)
Beszéljek a lánnyal?
Nem tudom hogy ez jó ötlet azóta sok minden történt és én a biztonság kedvéért inkább kerültem idáig!
Ezt talán nem kellett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!