Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek/éreznétek, ha egy fiú miattatok lenne öngyilkos?
Még egyszer: Itt most nincs szó zsarolásról.
Pl.: úgy tudnátok meg hogy miattatok lett öngyilkos, hogy megírná levélben.
az is egyfajta bosszú és zsarolás.... Minek a másiknak lelkifurdalást okozni?! Ha vmi annyira ostoba h egy másik ember miatt eldobja az életét, akkor már legalább legyen már benne annyi, h magával viszi a sírba...
Na tessék, lehet ezt is lepontozni, mert nem vagyok elég empatikus.
Hát elég hülye lehetsz kérdező (gondolom, most ilyesmi tettet fontolgatsz) de felőlem csináld, 1 hülyével kevesebb legalább.
Ez a legnagyobb hülyeség, öngyilkos lenni egy visszautasítás miatt. Saját szegénységi bizonyítvány, na meg az alacsony intelligencia jele.
20/L
Már 1,5 éve kapcsolatban voltam, mikor közös barát révén megismertem azt a srácot. Beszélgettünk, viccelődtünk (sosem kettesben, mindig társaságban). Elkezdett pár hét után udvarolni, de mindig hárítottam, hiszen volt barátom akkor. Egyre elkeseredettebben kapaszkodott, vagy egy hónapig ezer butaságot tett, hogy összejöjjek vele. A barátom se nézte már jó szemmel. Mikor megmondtam neki, hogy megszakítok vele minden kapcsolatot, ha nem hagyja abba, azt mondta, akkor megöli magát. Nem vettem komolyan. Persze, mikor jött a hír, hogy eltűnt, aztán meglett, de már majdnem elvérzett...
Bárki bármit ír itt, ez lelkileg megvisel, okolod magadat, bűntudatod van. Hiába csinál butaságot, hiába nem én tehetek róla, hiába zsarnok és gerinctelen dolog- ha van szíved, te is megsínyled.
Nem akarok öngyilkos lenni. Csak kíváncsi voltam, hogy a lányok hogyan reagálnának ilyen helyzetben.
Szerintem az, aki nem érezne bűntudatot, az vagy hazudik, vagy nincs neki szíve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!