Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik fiúnak jönnek be ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiúnak jönnek be ezek az undormányok?

Figyelt kérdés

Sosem értettem azokat a lányokat,akik direkt akarnak koplalással csontsoványak lenni.Most nem az anorexiásokról beszélek,hanem azokról,akik egyáltalán nem látják magukat kövérnek,de mégis betegesen soványra akarnak fogyni.Ezzel azt hiszik,hogy vonzóak a fiúk körében,de szerintem egyáltalán nem..sőt,pont az ellenkezője.

Vagy nincs igazam?: [link]

[link]

[link]

2014. júl. 8. 14:42
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

*19

Jó lenne ha a kérdésemre válaszolnál és nem kioktatnál,hogy milyen undorítóak a kövér nők.amúgy meg honnan veszed,hogy kövér vagyok?attól még,hogy visszataszítónak találom ezeket a lányokat,nem jelenti azt,hogy egy bálna vagyok.(170centi 55kg)..csak azt mondom,hogy egy normális testsúlyú,formás lányok,akin van mit fogni,az százszor vonzóbb,mint ezek.

2014. júl. 9. 11:40
 22/22 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni, vagy bármi, de nekem pl. tetszik. Ezek nem a legjobb képek, így csak az elsőröl mondok véleményt: szerintem teljesen renben van. Lehet valaki már nagyon soványnak tartja, sőt sokan..de ha egyszerűen az a bizonyos nagyon vékony "undormányok" jönnek be akkor mit csináljak??? :D Kinek kövér, kinek telt, kinek vékony és még sorolhatnám. Ahány ember kb. annyi ízlés. Lehet valaki egészségesen is olyan vékony, de ez genetika függő. Lehet vonzóbbnak találják mások (köztük te is) azokat akin van felesleg, ezzel nincs is baj, megértelek, de azzal viszont nem értek veled egyet, hogy miért kell másokat leminősíteni? ("undormányok" szóra gondolok)

Ha nem anorexiás, és még egészségesen vékony akkor nekem kimondottan tetszik és nálam így tehát vonzóbbak. Szerintem nincs olyan alak, ami mindenkinek tetszik. Én úgy gondolom, hogy nincs olyan, ami "vonzóak a fiúk körében", csak max egy bizonyos körben. Ehhez egy megbízható, jól összerakott statisztika kéne, hogy kinek mi jön be és az alapján lehetne általánosítani és pontosan megnézni, hogy hány %-nak tetszik ez meg az... de ilyen sajnos nincs :(

2014. júl. 14. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!