Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik fiúnak jönnek be ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiúnak jönnek be ezek az undormányok?

Figyelt kérdés

Sosem értettem azokat a lányokat,akik direkt akarnak koplalással csontsoványak lenni.Most nem az anorexiásokról beszélek,hanem azokról,akik egyáltalán nem látják magukat kövérnek,de mégis betegesen soványra akarnak fogyni.Ezzel azt hiszik,hogy vonzóak a fiúk körében,de szerintem egyáltalán nem..sőt,pont az ellenkezője.

Vagy nincs igazam?: [link]

[link]

[link]

2014. júl. 8. 14:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha normális nem flegma, pénzéhes akkor jöhetnek!
2014. júl. 8. 14:46
 12/22 anonim ***** válasza:
Baratnom eleg sovanynak tartja magat, de ha megmutatnam neki ezeket a kepeket, akkor lehet mashogy gondolkodna. Mondjuk o szeretne hizni, fel akar szedni 3-4 kg-ot de sehogy sem tud. Egyszeruen ilyen a beallitasa, nem tud hizni, barmennyit eszik. A kerdesedre valaszolva, ezek tenyleg betegesen sovanyak, de engem is elsosorban a szemelyisege fog meg egy lanynak, szoval nem mondom azt, hogy soha.
2014. júl. 8. 14:48
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

Legalább ennek ránézésre is látod a belsejét. :D

2014. júl. 8. 14:48
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be,ha egy lány ennyire sovány,de főleg akkor nem,ha tehet róla.. 21/F
2014. júl. 8. 14:56
 15/22 anonim ***** válasza:
20%
Én is az elsőre szavazok Nekem bejönnek a vékony lányok.
2014. júl. 8. 15:05
 16/22 anonim ***** válasza:
49%

Mondjuk az "jó" hogy ezeket a lanyokat lehet lecsontvázazni,undormányozni de ha valaki egy 85 kilós lanyra azt mondja hogy kövér az rögtön felszínes bunkó..

18/F

2014. júl. 8. 15:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Én kb. úgy néztem ki, mint a második 170 centisen és 31 kg-val...és hidd el, ezeket a lányokat PONT NEM az érdekli, hogy a fiúknak tetszenek-e vagy sem...pont lesz.rják. Ez annál sokkal többről/másabbról szól...
2014. júl. 8. 15:24
 18/22 anonim ***** válasza:
A gulagszökevény-fetisisztáknak.
2014. júl. 8. 16:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Inkább vékony, mint kövér. sokkal vonzóbb egy vékony lány, mint egy hájtól lötyögős, kérdező fogyjál le, nem fogsz vonzóbb lenni a hurkáiddal ez van fogadd el :D
2014. júl. 8. 22:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Pont hogy a hurka is egészségesebb, mint ezek a félholt életképtelenek.
2014. júl. 9. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!