Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e még olyan ember, aki vár a sexel a házasságig? Mit gondoltok erről? Hülyeségnek tartjátok? Lenézitek őket? Irjatok nemet és kort : )
az ő dolguk és nem nézem le őket, de én biztos nem várnék addig
az jó ha nem fekszik le mindenkivel, de ha már van egy komolyabb kapcsolata, miért ne?
#10 csak te sem kalkulálod bele az időt :)
10 év kifejezetten rossz szexuális élettel biztos megcsalást jelent, és idővel tartós szeretőt.
2-3 évig el lehet így lenni egyetértek,de egy életen át rossz szexben senki sem fog élni, ezt pedig veheted ténynek.
Idő kérdése, és félrejárnak, ez biztos.
Persze kivülről azt fogják látni, hogy álompár, mert az ilyesmit nem mondják be a hiradóban, ahogy régen sem tették, csak megoldották. Szóval lehet élni a lányregények világában csak sírás lesz a vége.
Én sem ítélem el őket, csak világos mi lesz a vége, és egyértelmű, hogy ez nem olyan mint a filmekben.
Pláne azért nem ítélkezem, mert nekem nem fáj ha ők zátonyra futnak idővel. ráadásul ha okosan csinálják akkor sosem derülnek ki a félrelépések, ahogy 90% -ban tényleg sosem. Szóval nekem mindegy. Szoktam mondani, hogy nincsen leírva sehol, hogy mindenkinek kötelező boldognak lennie. Ha nekik így jó, bevállalják így, felőlem...
mert mint írtad "működik minden".
Mi meg arról beszélünk ha nem, nem működik a szex.
Ezek tények, amikre lehet bagózni magasról, viszont ha ráfut az ember akkor nagy b+ van idővel.
16: ez feldobta a mai napom :D
"egyszer sem belém de mindig letöröltük utána, de nem ment el pisilni néha...viszont mindig kinyomta ami még volt."
mindig kinyomta ami még volt :DDDDDDD
Ha erről jutott eszedbe, akkor igen, inkább várjanak, ha nem is a házasságig, de nem 14 évesen kezdjék el :D
Egyébként én ezt nem értem, már nincs az iskolában felvilágosítás? (ha valakinek nem figyelnek erre a szülei)
:D Van felvilágosítás az iskolákban, csak lószart nem ér.
De ha emiatt tetted fel a kérdést, akkor azt kell mondjam, átestél a ló túloldalára...
14 felett bármennyi idősen el lehet kezdeni szexuális életet élni, HA megvan a szükséges ész hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!