Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki lenne?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akinek valahogy érzem, hogy bejövök és nekem is nagyon tetszik. Nagyon félénk srác, nem is néz soha beszélgetés közben a szemembe...:) Szeretnék végre valamit lépni, mert nem vagyok túl félénk, de elijeszteni sem akarom. Nagyon gáz lenne, hogy ráírnék ezzel a szöveggel: "Szia. Nincs kedved elmenni valamerre?:)". Ha nem tetszem neki, legalább tudom, ha meg igen, akkor... :) Szerintetek? Úgy érzem, magától soha nem hívna el...
2014. júl. 8. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
tedd meg!!!!19F
2014. júl. 8. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki : )
2014. júl. 8. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
higgyél benne hogy sikerül elhívni,ne félj
2014. júl. 8. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Tedd meg! Én is pont ilyen vagyok, és nagyon örülnék neki. :)
2014. júl. 8. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:

nem ciki, jó ötlet

így legalább kiderül mi a helyzet és még jól is elsülhet

2014. júl. 8. 11:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:-) Mondjuk ahhoz képest, hogy nem vagyok félénk, eléggé izgulok! De ha nem jövök be neki, legalább nem fogok reménykedni. : )
2014. júl. 8. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!