Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki? Csak viccelődhetett vagy tényleg látott valamit?
Előfordulhat :) Amikor még szervizesként dolgoztam ne tudd meg miket láttam javítandó laptopokon :D
Kicsit ciki, de a ciki, és a nem ciki között tudod mi a különbség? A hozzáállás. Ha tudsz rajta nevetni te is, akkor poénos sztori marad, ha megsemmisítőek érzed és szégyenled, akkor ciki lesz. És összesúgnak, mert nyíltan nem lehet együtt nevetni rajta.
Akármit is látott legyints, nevess rajta, és akkor nem ciki lesz, hanem "vagány csaj" :)
Hát, szerintem elég esélyes hogy megtalálta, mert ha tényleg volt rajta egy-két olyan kép, láthatta, máskülönben miért pont ezt mondta volna? Vagy rokonod ilyen piszkálódós (nem feltétlenül sértésből piszkál, csak szeretetből és hülyeségből).
Gondolj vissza, mielőtt rossz lett a telefonod, volt-e rajta olyan kép, és ha igen, letörölted? Talán ez lesz a legeredményesebb, ha utánagondolsz... :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!