Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti hány évesen akartok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hány évesen akartok majd családot alapítani és most hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés

2014. júl. 8. 10:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem sokan bevállalnák de az anyagiak azt nem mindig engedik meg. Vagy nemtörődnek vele aztán a szüleikkkel akarják eltartatni a saját gyermeküket. A korom 32
2014. júl. 8. 11:00
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

Én 17-18 éves koromban már szerettem volna(legalábbis vágytam rá),de nem találtam egy lányt se és 17-18 évesen az ember nem is nagyon van még az életének abban a szakaszában,amiben már anyagilag fedezni tud egy családot.Most 23 éves vagyok,viszonylag jól keresek,de még mindig nincs annyi megtakarításom,amivel egy család gond nélküli fenntartását meg tudnám oldani és szerintem nem is vagyok még olyan pozícióban.Eddig 1 lányt találtam,akivel nem csak a szikra volt meg,hanem tervezgettük is a közös jövőt,de máshogy alakult.Per pillanat nincs senkim és szerintem 30-35 éves kor körül reális a mai világban az,hogy az ember családot alapíthat anyagilag,de ugye nem mindegy,hogy kivel,mert 25 év alatt nem sok normális lányt lehet manapság találni és a vicc az egészben,hogy az egyik lány ismerősöm is osztja ezt a véleményem.Nem mondom,hogy minden nő bolond,de a mai fiatalok értékrendje eléggé kitekeredett.

23/F

2014. júl. 8. 11:12
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
A fiúk csak akkor akarnak családot alapítani, ha már nagyon-nagyon kiismerték az adott nőt, de az dobta őket, közben semelyik más nőnél nincs esélyük. Na ekkor jön rájuk a nagy családalapítási vágy, ami néhány esetben valós, többségében persze csak duma, hogy tovább tuszkolhassák az adott nőt. a kor változó, de jellemzően 30 alatt nem mondanak ilyet.
2014. júl. 8. 11:14
 14/21 A kérdező kommentje:

mi ez a nagy lepontozás??? :O

köszi a válaszokat! :)

én azt mondom, egy férfi élje inkább ki magát, nem kell sietni. (azaz 30 alatt nem érdemes, ha egy mód van rá)

2014. júl. 8. 11:21
 15/21 anonim ***** válasza:

22-26 (fősuli végeztével + 1 év)

18f

2014. júl. 8. 11:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha találok magam mellé egy olyan nőt,akivel lehet,akkor majd.Nem határolom be a kort igazán,mert lehet soha nem jön el ez az idő...
2014. júl. 8. 11:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Akár most is, ha lenne kivel. Nem vagyok az a bulizós/világjáró/mindenkit megdugó így már most letelepednék valaki mellé. 21/F
2014. júl. 8. 12:17
 18/21 anonim ***** válasza:
45%
Fiúk 19 évesen én is másképpen voltam a dolgokkal hasonlóan mint ti! Aztán változik az ember véleménye felfogása a világról alkototott nézete de még a nőkről is más a felfogás mint 19 éves koromban.
2014. júl. 8. 12:22
 19/21 A kérdező kommentje:

18-as egyetértek.

én is máshogy gondolkodtam 19 éves lányként.

2014. júl. 8. 16:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Max 2 éven belül szeretnénk.

29F

2014. júl. 8. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!