Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szeret mėg? Ezek után már nem vagyok benne biztos.
Figyelt kérdés
Ėn roma vagyok, a barátnöm nem.
Összevitáztunk ės azt mondta...idėzem... "te r*ohadt cigány"
Most nem beszėlünk egymással.
Ne gyertek az eröszakkal, fėltėkenysėgen volt a vita.
2014. júl. 8. 08:51
11/13 anonim válasza:
és bu zi vagy 6 os? :D Nem valószínű, és nekem nem az a célom hogy vérigsértsem vagy annyira megbántsam a párom. Hanem inkább az hogy minél előbb lenyugodjak és kieresszem a gőzt.. EZért vagy mocskos, mert te bántani akarod a párod, veszekedés közbe, a normálisabbja pedig csak a feszültségét kiadni..
12/13 anonim válasza:
Inkább nem fogok vitatkozni...hagyjuk a francba neked van igazad(6#os voltam megint)
13/13 anonim válasza:
szerintem elég szemét volt ez tőle...ha az én barátom lenne roma, akkor figyelnék arra, hogy a származásával kapcsolatban még véletlen se mondjak semmit...mondhatta volna, hogy rohadt féreg, vagy szemét, de a "rohadt cigány" kifejezetten rasszista. szerintem nem szeret eléggé.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!