Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Távkapcsolat előnyei és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat előnyei és hátrányai?

Figyelt kérdés
Ha facebook-on és skype-on tartom vele a kapcsolatot,akkor működhet?Aggódom,hogy talán pasit szerez magának vagy ilyesmi,amúgy egyenlőre csak barátok vagyunk.

2014. júl. 7. 21:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
56%

hejedben...

Hallod, ő befogná a hejedben!:DD Az eszt után azt hittem, jobb nem jön.

Egyébként akkor is kifogás.

A páromék nagyon személyek, szinte félhónapról félhónapra élnek. mégis fent tudunk tartani egy távkapcsolatot, ez inkább akarat kérdése.

2014. júl. 7. 23:17
 22/26 anonim ***** válasza:

Látom nem tudsz mivel sértegetni így jön a helyesírás igaz.Tudod gyorsan gépelek,és utólag nem fogok javítani mert 1000 helyre írok.

Kis helyesírés hogy visszanyaljon a fagyi "A páromék nagyon személyek,szinte félhónapról félhónapra élnek. mégis fent tudunk tartani egy távkapcsolatot".Ez mien mondat öreg?Most többes vagy egyes szám,és meg te beszélsz.Akarat kérdése áltasd csak magad.Tudod mert te pincsi modjára ölöd bele a pénzt de a rosszra nem is gondolsz.Itt nem azt értem hogy csak arra kell gondolni,de aki nem gondol arra annak nuku ész.

2014. júl. 7. 23:26
 23/26 anonim ***** válasza:

Én egy szót helyettesítettem véletlenül egy másik szóval, ami helyesen volt leírva, viszont te olyan hibákat vétessz, amik minősíthetetlenek. Erre a gyors gépelés nem mentség, mert én is gyorsan írok, mégsem vétek fatális hibákat -ellenben veled.

Akár hiszed, akár nem, nem ölöm bele a kapcsolatomba a pénzt, pláne nem pincsi módjára. Szimplán tudok spórolni és nem a szar kifogásokat keresem, ellenben veled.

2014. júl. 8. 00:39
 24/26 anonim ***** válasza:
Ember 2 szót írtam helytelenül,fú de fatális hiba,de a te mondatod értelmezhetetlen,úgy kellett kibogoznom miről van szó,az a fatális hiba."A páromék nagyon személyek" Ezt pl értelmezhetetlen.Plusz a pont után nem kezdted a mondatot nagy betűvel.Ráadásul mind a 2 mondatban magadról és a párodról beszél de az első mondatban többes számban hogy ők,vagyis valaki mások,aztán meg ti.Tudod mindenki spórol de a többség nem tud,ezért mondom összetehetnéd a 2 kezed.És ez nem kifogás,ez az élet.Sokaknak amit megkeres pénzt az el is megy,és még kellenne dolog,de nem tudja megvenni mert nem tud miről spórolni rá.Ha ezt ennyire nem tudod felfogni,akkor kár veled foglalkozni.Mert neked ez kifogás,de ezt valójában meg kell élni.Annyit mondok 1 napig nem bírnád.Tényleg ha kb 1 hónap alatt beleölsz kb 10-15000 forintot,akkor grat,örülj hogy megteheted.Mert azt mondtad hogy egyedül magadnak köszönheted, az sem igaz mert a szüleid támogatása nélkül nem lennél sehol sem.És a pénz,és a vakság miatt nem tudnád itt nagyzolni.Te keresed a kifogásokat mert azt hiszed mindenki úgy él mint te,te csak magadra figyelsz én nem én másra is,ez a különbség.
2014. júl. 8. 07:28
 25/26 anonim ***** válasza:
56%

2 szót?

Akkor most kicsipegessem neked a fatális hibáidat?: D

A személyek helyett szegényeket akartam írni, biztos szar lehet egy szócseréléssel takarózni, miközben olyanokat írsz, hogy aszt, modjára, stb...:D

10-15 000? Hogyne, havi 5, max.

De milyen jó, hogy ismeretlenül kijelented, hogy milyen a személyiségem. Ezt imádom! <3

2014. júl. 8. 10:12
 26/26 anonim ***** válasza:

Tőlem csipegessed,ha csak ezzel tudsz jönni.

Egy szócsere,akkor az hogy van hogy páromék wtf?

Minden hónapban 5? Az akkor is sok ha pár hónapban akkor is.

Igen ezekáltal jelentem ki a személyiséged.

Fáj a csóróság?

Az italt meg példának írtam, de annyira tudtam, hogy bele fogsz kötni <3

Tehát látszik ezekből a mondatokból kicsit a személyiséged,de te se ismersz és énse téged.De már nemtudsz mit visszareagálni de a vitát folytatni akarod.

Nemtudom hogy hol jelentettem ki,de ha igaz amit leírtam akkor látszik hogy fáj az igaszság.Amit előző üzenetemben leírtam az meg nem személyiségre vall.Ez a vita veled értelmetlen.Nem vagy hitels(bár úgyis leírod az ellenkezőjét).Ha neked megéri a távkapcs oké,de ha szakítasz valamikor is ,akkor ne menj senkihez sírva hogy jaj mennyit öltem bele,mennyit foglalkoztam vele.Mert egy távkapcsolatba többet ölsz mint egy igaziba,pedig az utolsó az ami működik ez sem mindig,de nagyobb a valószínűsége mi a távkapcsolatnak,a kitartásnál az érzelmek ezerszer erősebbek.Ha te meg vagy elégdve azzal hogy havonta látod a párod ok,az te vagy.De a legtöbben többet akarnak foglalkozni a párjukkal,és nem csak gépesítve.Ezzel nem azt mondom hogy minden nap egymás alfelében vannak,csak azt hogy jobb ha többször fekszek le azzal a tudattal hogy közel van és ha szólok előbb melettem lehet és ez fordítva is igaz.Távkapcsolatba eleinte nagyon szereted,de ez egyre inkább ázmegy abba hogy találkozni akarsz vele,találkozol,és az érzelmeket nem foghatod vissza,ha azt teszed,akkor gyötrődeni fogsz.

2014. júl. 8. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!