Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat előnyei és hátrányai?
10-es: nem hülyeség...
20 voltam amikor megismertem a páromat,270 km távolság. A mai napig együtt vagyunk 5 éve!!!
És mégis hogy ne lehetne találkozni? Áruld már el??
Nagyon sok embert ismerek, akiknél sokkal több távolság volt és már házasok.
Mondjuk ha nincs pénzed és nem tudsz vonattal,busszal menni(hosszű távú útra),ha nincs jogsid akkor ez is kilőve.Ja meg kell szerezni,1 egy jogsi árát manapság nem húzol ki a párna alól.2 Egy olyan kapcsolatért ezt megtenni ami nem biztos hogy sikerül cinkes(bár ez kifogásolható ok).
Biciglivel meg km-ereket letekerni lehetetlen.
És megmondom manapság az emberek nem dőzsölnek a pénzben,és ez így is marad ha ez folytatódik.
Látom mindenre van kifogásod :)) De nem kezdek egy párkapcsolatot, ha tudom, hogy nem tudom fent tartani.
De most ezért nem kell távkapcsolatok ellen lenni.
Én inkább költöttem kéthetente 4000-t utazásra, mint hogy elmenjek pl. inni.
Csak akarni kell ;)
Tényleg kifogés akkor egy kicsit elmagyarázom amit leírtál.
Nem kezdesz párkapcsolatot ha nem tudod fenntartani,ez vicces mert aki nem távkapcsolatban él és szegény(vagyis nem tudna egy párkapcsolatot eltartani),az is összejön valakivel(és nem párkapcsolatból).
Másodszor a párkapcsolatok ellen azért vagyok mert minden jót mondotok,miközben egy csomó árny oldala van amire azt mondjátok kitartás.Kitartás munkahely és támogatás nélkül lehetetlen,és ezzel nagyon sokan így vannak.És tudod nem mindenki issza el a szegények közül se,én gyűlölöm a piát ráadásul.És ez nem kifogás,hanem ez van ITT.
Az utazási költségre gondoltam, mivel ezen pattogsz, hogy semmi értelme a távkapcsolatnak, ha nem tudsz utazni ;)
Az italt meg példának írtam, de annyira tudtam, hogy bele fogsz kötni <3
Fáj a csóróság?
Én keményen megdolgoztam azért a pénzért, és nem bánom, hogy vonatra is költöttem.
Na ide figyelj nem csak te dolgozol keményen a pénzedért,hanem mindenki aki tud.Nem bele kötöttem ha bele kötötem volna úgy írtam volna le hogy,nem piál senki meg stb,van aki elissza de van aki nem.
Nem csak az utazási költség.Tudod ha kezdek egy kapcsolatot akkor minnél előbb az mellett szeretnék lenni akit szeretek.Nem majd 600 év múlva.Ha már kötözködsz(A fáj a csórósággal),elmondom hogy te semmit nem tudsz a világról,főleg nem az országról és annak lakóiról úgyhogy nem kellenne osztanod az észt.Az anyagiak is fontosak,de az érzelmek is.Én a hejedben befognám és örülnék hogy vonatra költhetek,nem nagypofájúskodnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!