Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hallot már ilyen szűzesség elvesztésről? Lol xD. De most komolyan! Eléggé fura. :S
Vevőre talált az interneten árult szűzhártya A tinilány, aki pénzért árulta szüzességét, végül tízezer euró kapott interneten áruba bocsátott erényéért. Alina Percea már túl is van az első légyotton, és részletesen beszámolt szüzessége elvesztéséről.
A román szűz komoly összeget, 50 ezer eurót remélt, hogy tanulmányait folytatni tudja, de a licitálók nem tartották ennyire értékesnek a felkínált portékát. A boldog nyertesnek egy 45 éves olasz üzletembernek így is szívből gratulált a lány, és a bizarr adásvétel mindkettejük megelégedésével végződött.
– Két hétig tartott az aukció – mondta a Closer magazinnak Alina. – 90 font volt a kikiáltási ár, de a rengeteg licitáló már néhány nap múlva felvitte 4.400-ra. A nyertes egy új licitáló volt, aki az árverés legvégéig kivárt. Amikor gratuláltam a 45 éves olasz üzletembernek emailben, meghívott Velencébe és a repülőjegyemet is megvette. Reméltem, hogy egy olyan férfival találkozom, mint a Pretty Womanben.
Alina nem csalódott nagyot, a férfi ugyanis széles mosollyal és csokoládéval várta. Nem akart ajtóstul rontani a házba, ezért városnézésre vitte Alisát.
Az aktusra egy ötcsillagos hotelben került sor.
– Soha nem csináltam még. Nagyon izgultam. Először csókolóztunk, utána levetkőztettük egymást, és megtörtént az aktus. – árulta el az intim részleteket. – Tetszett nekem a férfi, úgyhogy nagyon élveztem a dolgot, annak ellenére, hogy eléggé fájdalmas volt a szűzesség elvesztése. Remélem, hogy találkozunk még, és akkor már nem kérek tőle pénzt. – tette hozzá Alisa.
Igen..nekem is egyből a Geishák jutottak eszmbe.. :D
Én nem itélem el...mondtam én ezt egy szóval is?? :S
22:22-n jot nevettem.
Amugy nem is a tanulmanyaira kellett, erdelyi vagyok, uh elesben hallotta a sztorit. Szoval mikor veget ert a licit, az volt az elso reakcioja a csajnak, h abbol meg egy egyszobas lakast sem tud venni, meg h o joval tobbre szamitott. Erre a radioban (hasonlo musorban, mint a bumerang), azzal viccelodtek rajta, h majd a masodik alkalmat is ellicitalja, s ha mindig az elozo osszeg felet megkapja, akkor talan majd egyszer csak osszegyul, es utana mar meglesz a foglalkozasa is, teljes muszakban k.*.r.v.a. (Eloszor irok ki ilyen "csunya" szot, szoval probalom mindenkepp megelozni a kitiltast :D )
22:27 Tényleg??? O.o
Én meg itt nagyban sajnálkoztam.... xD
01.00-nak!
A jobb fülem?? Hát tudod, sötét volt, és a srác azt hitte ilyen kicsi a szám!Én meg nem akartam zavarni a nagy munkában... :)
Csak poén!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!