Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hallot már ilyen szűzesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hallot már ilyen szűzesség elvesztésről? Lol xD. De most komolyan! Eléggé fura. :S

Figyelt kérdés

Vevőre talált az interneten árult szűzhártya A tinilány, aki pénzért árulta szüzességét, végül tízezer euró kapott interneten áruba bocsátott erényéért. Alina Percea már túl is van az első légyotton, és részletesen beszámolt szüzessége elvesztéséről.

A román szűz komoly összeget, 50 ezer eurót remélt, hogy tanulmányait folytatni tudja, de a licitálók nem tartották ennyire értékesnek a felkínált portékát. A boldog nyertesnek egy 45 éves olasz üzletembernek így is szívből gratulált a lány, és a bizarr adásvétel mindkettejük megelégedésével végződött.

– Két hétig tartott az aukció – mondta a Closer magazinnak Alina. – 90 font volt a kikiáltási ár, de a rengeteg licitáló már néhány nap múlva felvitte 4.400-ra. A nyertes egy új licitáló volt, aki az árverés legvégéig kivárt. Amikor gratuláltam a 45 éves olasz üzletembernek emailben, meghívott Velencébe és a repülőjegyemet is megvette. Reméltem, hogy egy olyan férfival találkozom, mint a Pretty Womanben.

Alina nem csalódott nagyot, a férfi ugyanis széles mosollyal és csokoládéval várta. Nem akart ajtóstul rontani a házba, ezért városnézésre vitte Alisát.

Az aktusra egy ötcsillagos hotelben került sor.

– Soha nem csináltam még. Nagyon izgultam. Először csókolóztunk, utána levetkőztettük egymást, és megtörtént az aktus. – árulta el az intim részleteket. – Tetszett nekem a férfi, úgyhogy nagyon élveztem a dolgot, annak ellenére, hogy eléggé fájdalmas volt a szűzesség elvesztése. Remélem, hogy találkozunk még, és akkor már nem kérek tőle pénzt. – tette hozzá Alisa.

2010. jan. 6. 21:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Igen..nekem is egyből a Geishák jutottak eszmbe.. :D

Én nem itélem el...mondtam én ezt egy szóval is?? :S

2010. jan. 6. 21:57
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Furcsa, de ha nem tudott máshogy pénzt szerezni... A pasi aki "nyert" sokkal szánalmasabb.
2010. jan. 6. 21:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Szűz fiú nem érdekel valakit? :D
2010. jan. 6. 22:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem hülye ez a lány, az első úgyse egy nagy élmény. Nem vagyok kva, de tízezer euróért belementem volna, ha nem támogat senki anyagilag. Egyébként meg útszéli lett volna, vagy pénztáros a tescoban, és esélye sincs továbbjutni az életben. Akik a népszerűségért küzdenek a tv csatornákon sokkal szánalmasabbak. 21/L
2010. jan. 6. 22:26
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

22:22-n jot nevettem.

Amugy nem is a tanulmanyaira kellett, erdelyi vagyok, uh elesben hallotta a sztorit. Szoval mikor veget ert a licit, az volt az elso reakcioja a csajnak, h abbol meg egy egyszobas lakast sem tud venni, meg h o joval tobbre szamitott. Erre a radioban (hasonlo musorban, mint a bumerang), azzal viccelodtek rajta, h majd a masodik alkalmat is ellicitalja, s ha mindig az elozo osszeg felet megkapja, akkor talan majd egyszer csak osszegyul, es utana mar meglesz a foglalkozasa is, teljes muszakban k.*.r.v.a. (Eloszor irok ki ilyen "csunya" szot, szoval probalom mindenkepp megelozni a kitiltast :D )

2010. jan. 6. 22:27
 16/20 A kérdező kommentje:

22:27 Tényleg??? O.o

Én meg itt nagyban sajnálkoztam.... xD

2010. jan. 6. 22:58
 17/20 anonim ***** válasza:
A bal fülem még szűz! Ha érdekel valakit, lehet licitálni!! Nem a tanulmányaimra, hanem a szűzhártyám vissza varratására gyüjtök! :D
2010. jan. 6. 23:02
 18/20 anonim ***** válasza:
sztem ez nem is igaz. :S
2010. jan. 7. 00:18
 19/20 anonim ***** válasza:
23:02 félek megkérdezni...NEKED MIT CSINÁLTAK A JOBB FÜLEDDEL??? Na jó viccet félretéve :D én nem ítélem el az ilyet amíg világ a világ úgyis minden a szex körül forog...nem hiszem hogy az első aktust eladni aberráltabb dolog lenne mint pl lovat szpni...és mivel vannak akik azt is megcsinálják hát nem ez a lány áll nálam az őrült tettet elkövetők listájának tetején :D
2010. jan. 7. 01:00
 20/20 anonim ***** válasza:

01.00-nak!

A jobb fülem?? Hát tudod, sötét volt, és a srác azt hitte ilyen kicsi a szám!Én meg nem akartam zavarni a nagy munkában... :)

Csak poén!!

2010. jan. 9. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!