Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmagyarázná valaki hogyan erőszakol meg egy nő egy másik nőt?
Szerintem Mázsa Mari simán rátudná kényszeríteni Bettyt az orális szexre,elég egy kis agresszivitás hozzá(vagy nagy)
Am sajnálom azokat a nőket akiket a börtönben ilyen alakok molesztálnak(ahogy a férfiakat is a férfi börtönben)Biszexuális vagyok,de nem örülnék ha Mázsa Mari kinyalna,vagy kikéne nyalnom :D 20/L
Egyáltalán nem irrealisztikus, sőt. A nők ha egyszer rájuk jön, százszor kegyetlenebbek tudnak lenni mint a pasik, mert egy nő általában nem fizikai hanem érzelmi, mentális síkon bánt valakit.
A nemi erőszaknál nem a testi rész a fő kérdés, hanem az hogy az egyik fél akarata ellenére tőrténik a dolog. Nem is a behatoláson múlik a dolog, vagy a külsérelmi nyomokon, hanem a kényszerítés tényén.
A legtöbb nemi erőszak nem ismeretlenek között történik, hanem ismerősök közt, családban, munkahelyen. Ez mondjuk lehetőséget ad a zsarolási alapra, hiszen függési viszony áll fenn.
Egy embert szexbe belekényszeríteni ezer féle képpen lehet, kapcsolaton belül vagy kívül.
Pl. főnök beosztottat kirúgással, fizetéssel zsarol. Vagy akár leszbikus kapcsolaton belül, tedd meg ezt vagy azt, különben elmondom XYnnak hogy mi van köztünk. Ha továbbra is itt akarsz lakni, akkor jobban tennéd, ha megtennéd ezt vagy azt. Egy kis drogért cserébe vállald be ezt a megkötözést meg fenekelést, tudom hogy taszít, de egyébként nem adom oda. Ha nem nyalsz ki öngyilkos leszek, tudod hogy meg fogom tenni, már X-szer megpróbáltam. Két nő közt is lehet fizikai erőfölény, de most komolyan, mennyiből tart szerezni valami fegyvert és akkor tökmindegy ki milyen erős.
Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!