Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket apátok/papátok/barátaitok nem segítettek abban, hogy megtanuljatok csajozni már kamasz korotokban? Nem volt egy férfi aki a nőzés alapjairól beszélt volna veletek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 19:33
11/15 anonim válasza:
Nem. Én innen tanultam meg mindent: https://www.youtube.com/watch?v=tHnWweiC-Uk
Nézd végig, nagyon hasznos!
12/15 anonim válasza:
Nem.
Látszik is, mert semmire sem mentem.
24f
13/15 pumkum válasza:
nekem sem volt viszont rájöttem arra, hogy a közvetlenség és a gyors kapcsolatteremtés fontos és jól működik.
14/15 anonim válasza:
# 11:
Nos, a barnát elfogadnám. :P
15/15 anonim válasza:
Direkt sohasem, csak általános dolgokat, amiket 14 évesen nem fogadtam meg, csak mai fejjel tudom, hogy mennyire igazak. Amúgy a legtöbb hasznos dolgot anyámtól tudom, ő mindig megmondta, hogy mi a férfias és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!