Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok? 17L
Figyelt kérdés
Hülyének néznek a barátaim/barátnőim mert az idősebb srácokat nézem csak meg ( gondolok itt a 25-30as korosztályra). Volt már barátom, semmi bajom a velem egyidős fiúkkal, elismerem, ha valaki helyes, de nem vonzzanak. Múltkor a legjobb barátommal beszélgettem, és mondtam neki, hogy egy srác tetszik, aki nálam 10 évvel idősebb, erre lebetegezett, meg hogy milyen furcsa. És a lányok is h.lyének néznek, ha elmondom ezt. Tényleg nagyon furcsa ez?2014. júl. 6. 23:31
11/15 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs ezzel. Ismerőseim közt van olyan akik közt majdnem ennyi a kor különbség haverom 25 barátnője 18 már két éve együtt vannak és eddig jól elvannak. Őket nem betegezte le senki úgy hogy ezen az alapon veled sem hiszem hogy bármi gond lenne. Az idősebb hapsik jönnek be CA! és akkor mi van? :D
12/15 anonim válasza:
Lehet rajongani egy férfiért, de az jól átfog b*szni az esetek javát elnézve, úgy hogy észre sem veszed.
De ha költ rád, lesz hol aludni, akkor mi az kis szex meg cumi néha, nincs igazam?
22F
13/15 A kérdező kommentje:
Nincsenek anyagi problémáink, van hol aludnom, sőt pár hónap múlva amint betöltöm a 18-at a lakás az én nevemre lesz íratva mivel apum úgyis külföldön dolgozik, szóval jóformán csak én lakok benne kb a 30 napból 28-at. Randin mindig magamnak fizetek, ha ajándékot kapok azt pedig el szoktam fogadni, de nem drágább ajándékokról van szó (virág, csoki...stb) De te biztosan jobban tudod :)
2014. júl. 6. 23:48
14/15 anonim válasza:
az a gond hogy a 25-30 éves férfiak nem a 17 éves lányokat keresik komoly kapcsolatra.. Kis éretlenek a 17 éves lányok
15/15 anonim válasza:
Azért az éretlennel nem értek egyet. Beszélgettem már olyan 17 éves csajjal aki simán überelt egy 23-24 éves csajt akivel nem rég ismerkedtem. Az értelmet nem lehet korhoz kötni.
De a 25-30 éves hapsikkal kapcsolatban egyet értek. 80%ban nem azt néznék hogy milyen jól eltudnak vele beszélgetni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!