Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok? 17L
Figyelt kérdés
Hülyének néznek a barátaim/barátnőim mert az idősebb srácokat nézem csak meg ( gondolok itt a 25-30as korosztályra). Volt már barátom, semmi bajom a velem egyidős fiúkkal, elismerem, ha valaki helyes, de nem vonzzanak. Múltkor a legjobb barátommal beszélgettem, és mondtam neki, hogy egy srác tetszik, aki nálam 10 évvel idősebb, erre lebetegezett, meg hogy milyen furcsa. És a lányok is h.lyének néznek, ha elmondom ezt. Tényleg nagyon furcsa ez?2014. júl. 6. 23:31
3/15 A kérdező kommentje:
Ja, és anyum is azzal nyaggat folyton, hogy ennek meg annak a barátnőmnek milyen régóta van pasija, meg hogy nekem is kéne már egy KISSRÁC. De simán lehetne barátom ha akarnám, egyszerűen nem érdekelnek.
2014. júl. 6. 23:32
5/15 anonim válasza:
apa komplexusod van :D Nem vagy beteg csak az érettebb faszra buksz :D /L
6/15 anonim válasza:
nem baj az, ha kisfiúk helyett férfiakról álmodozol, csak vigyázz nagyon magadra, nehogy átverjenek!
23/F
7/15 anonim válasza:
Egy cipőben vagyok veled. Ez nem feltétlen apa komplexus. Akik nekem tetszenek általában agyilag egy kisfiú szinten vannak, szóval kicsit bolondok, de ha kell tudnak komolyak is lenni, testileg meg inkább a szálkás, vékonyabb mintsem a szőrös macis. Egy szóval, akik már lelki szinten felnőttek és nem csak meg akarnak fektetni, mint a mostani korosztály 95%-a, amint sajnos azt tapasztalom. A maradék 5%-ot isten nyugasztalja, csókolom kezeiket.
8/15 anonim válasza:
Szerintem ki fogod ezt nőni.. Később 8-13 év szerintem nem vészes annyira, pl házasságnál.
9/15 anonim válasza:
Mielőtt azt hinnétek fényezem magam NEM egyáltalán nem csak leírom milyen vagyok és a mai társadalomban hátrányban vagyok.
17 éves vagyok lelkileg,testileg idősebbnek nézek ki mondtak már rám 22-őt 25-öt és szőrös is vagyok eléggé meg nem lapos a hasam de nem is vagyok dagi. Ugye a mai társadalomban a lányok 90%-a hányik az ilyen típusú fiúktól mert nekik a csupasz kisfiús magas páwák kellenek szóval ennyi :).
10/15 A kérdező kommentje:
Nincs apakomplexusom, nagyon jó a viszony köztük. Egyszerűen annyi, hogy csak barátként tudok tekinteni a korosztályomra, nem látom meg bennük a férfit. Sok fiút is ezért utasítok vissza, mert rendben, jó fej, kedves, nem is csúnya, de csak a barátot látom bennünk.
2014. júl. 6. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!