Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Csak a lányok vannak oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Csak a lányok vannak oda érte, a nők nem" Ezt miért állítják néhányan?

Figyelt kérdés

Kiraktam magamról egy képet az elmúlt napokban, és írták hogy túl sok az izom a ruháimon látszik a felvágás, a tiniknek biztos bejön

Na most kérdem én, mi baj van azzal ha valaki 3-4ember helyett is sportol? és ad magára?

A nők egy külön faj, amibe mi izmos férfiak nem tartozunk bele, csak a Ryan Gosling, Johnny Depp félék

22F

2014. júl. 6. 15:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

7-es

Az nem én vagyok

2014. júl. 6. 16:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Magad miatt gyúrtad ki magad ennyire, vagy visszajelzések és az általad meghódítani kívánt nők miatt? Jól érzed így magad? Ha igen akkor úgyis mindegy mit mondunk, mert nem fogsz leállni. Ha találsz egy olyan nőt akivel passzoltok belsőleg is, akkor miért érdekel mások véleménye? Ha neked így jó...
2014. júl. 6. 16:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Én már csak azért se gondolnék rád, mert valószínűleg nincs elég közös pont. Te edzel én kockulok. Ez a kettő ritkán fér meg. De sajnos te valóban az a típus vagy, ami már amúgyis túl sok. Ennyire sose érdekelt az izmosság egy pasin... Vannak végletek.. Van aki máshogy gondolja. Ezekkel kell neked foglalkoznod.
2014. júl. 6. 16:22
 14/19 A kérdező kommentje:

Elsősorban magam miatt mert nem találtam magamon olyan dolgot amire jó lett volna ránézni, most már ez nincs így

A nőkhöz nem nagyon lehet igazodni, és nem is nekik akartam megfelelni amikor elkezdtem, mert míg izmot tud fejleszteni az ember, addig egy átlagos fejszerkezetet nem.

Így már úgy vagyok vele, hogy akinek tetszem annak örülök, aki meg azt mondja hányinger, meg faroknövelésre jó maximum, az átgondoltabb is lehetne.

2014. júl. 6. 16:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Az női top, vagy birkózó vagy?
2014. júl. 6. 16:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem sok látszik az arcodból, de szerintem izmok nélkül, vagy negyed ennyivel se lennél csúnya.
2014. júl. 6. 16:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Mély kivágású sport atléta.
2014. júl. 6. 16:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem jól nézel ki!

17l

2014. júl. 6. 18:12
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan neked az a bajod, hogy vannak nõk akiknek kevés az, hogy jól néz ki egy pasi és elvár bizonyos belsõ értékeket? Megyek és tökön szúrom magam.
2014. júl. 6. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!