Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Csak a lányok vannak oda érte, a nők nem" Ezt miért állítják néhányan?
Kiraktam magamról egy képet az elmúlt napokban, és írták hogy túl sok az izom a ruháimon látszik a felvágás, a tiniknek biztos bejön
Na most kérdem én, mi baj van azzal ha valaki 3-4ember helyett is sportol? és ad magára?
A nők egy külön faj, amibe mi izmos férfiak nem tartozunk bele, csak a Ryan Gosling, Johnny Depp félék
22F
7-es
Az nem én vagyok
Elsősorban magam miatt mert nem találtam magamon olyan dolgot amire jó lett volna ránézni, most már ez nincs így
A nőkhöz nem nagyon lehet igazodni, és nem is nekik akartam megfelelni amikor elkezdtem, mert míg izmot tud fejleszteni az ember, addig egy átlagos fejszerkezetet nem.
Így már úgy vagyok vele, hogy akinek tetszem annak örülök, aki meg azt mondja hányinger, meg faroknövelésre jó maximum, az átgondoltabb is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!