Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ebben a melegben bikiniben, vagy inkább csak bugyiban és melltartóban vagytok otthon?
Figyelt kérdés
Mennyire szoktatok levetkőzni a kánikula ellen ha otthon vagytok?
Bevallom, hogy én gyakran még a bugyimat is leveszem ilyenkor nyáron.
2014. júl. 6. 15:18
12/20 anonim válasza:
hord a frász melltartót otthon, hát még ha meleg is van... házon kívül is kerülöm, nemhogy itthon...
bár nálam nagyon nem opció a pucérkodás, szobatársam van, alapvető illemszabályokat betartunk azért. bugyi és egy lazább itthoni kis ruha van rajtam, ha meg a barátomnál vagyok, akkor meg az ő egyik felsője. bugyi mindig van, igyekszem védeni a szerkezetet odalent, ha már a szőrt leborotválom... :S
13/20 anonim válasza:
Épp a kertben napoztam meztelenül, így most hogy lezuhanyoztam maradok továbbra is így ebben a nagy hőségben :)
14/20 anonim válasza:
Bocs hogy lerombolom az illúziókat van rajtam rövid nadrág és felső is. Mivel nem szeretem a napot ha nem muszáj nem megyek ki árnyékban meg légkondi és venti mellett el van az ember.
15/20 anonim válasza:
Nem nyárias cuccban.Hosszú ujjú ing is van rajtam.Nem szoktam levetkőzni.
16/20 anonim válasza:
Bugyiban szoktam lenni csak.Valamikor az is le veszem amikor nagyon beleizzadok.Házimunkát bugyiban szoktam végezni persze csak nagy melegben.
17/20 anonim válasza:
hát póló meg mini gatya
de van hogy meztelenül most minek izzadjak
18/20 anonim válasza:
Póló és nadrág, vagy nyári ruha és bugyi. Ha egyedül vagyok akkor csak bugyi.
19/20 anonim válasza:
Én rövidnadrágban és rövid felsőben. sosem vagyok ruha nélkül...hiába otthon nem higénikus. mondjuk nem egyedül lakok. de legalább bugyi meg melltartó pl fürdés után van rajtam. vagy felső+bugyi
20/20 anonim válasza:
rövidnadrág és top. nincs meleg nálunk (polgári lakás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!