Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elvárás, hogy a párotok tudjon főzni/sütni?
Figyelt kérdés
(csak érdekességkép)2014. júl. 5. 22:35
1/22 anonim válasza:
nem létfontosságú, de közösen megtudnánk oldani a dolgokat. Közben megtanulna néhány süteményt :P
3/22 anonim válasza:
Az fontosabb, hogy vaginája legyen és szeressen. Főzni én is tudok, de a kezemet nem tudom szeretni.
4/22 anonim válasza:
Nem lenne hátrány,birom ha egy pasi tud főzni :-)
5/22 anonim válasza:
Jólesne azért néha egy-egy ágyba hozott reggeli, vagy egy meglepi vacsi......de még nem volt fèrfi aki megtegye. De nem adom fel a reményt :)
6/22 A kérdező kommentje:
Én mondjuk tudok főzni, sütni is de azért annyira nem bonyolult dolgokat de pl egy meggyes pite,kókusztekercs, muffin nem okoz gondot.
2014. júl. 5. 22:50
7/22 anonim válasza:
Nem várom el de jó ha tud, legalább megtaníthatna engem is. :)
19/L
8/22 anonim válasza:
Ez komoly?..hmmm kár,hogy nem ismerlek:-D
10/22 A kérdező kommentje:
Igen, komoly holnapra pl lángost találtam ki azt is csináltam már párszor meg unatkozok és akkor szoktam főzni magamnak vagy sütni is pl ilyen rakott dolgokat is tudok, pl rakott tészta,rakott zöldbab,rakott cukkini stb. Meg az egyszerűbbek is mennek pl spagetti/csilis bab de pl töltött káposztát még soha nem csináltam meg pörkölteket se nagyon.. szóval ezeket nem tudom megtudom-e.
2014. júl. 5. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!