Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Buliban kavartam egy tök ismeretlen sráccal, de sok közös ismerősünk van. Nem ittam annyira sokat, de nagyon a fejembe szállt. Barátnőmmel voltunk, de ő se volt egy szent. Én nem is akartam elmenni, de ő erősködött, hogy nem akar maga menni. Piától és cigitöl kicsit összevissza beszéltem, meg szerintem szánalmasan viselkedtem. Plusz még anyám hívogatott telefonon mindig. Ha nem történt semmi és csak kavartunk, akkor miért én vagyok a rossz? Azért van ami kimaradt, de arra emlékszem, hogy olyanokat nem csináltam, amikkel most piszkálnak. Én sokkal többet tudnék róluk mondani, de nem vagyok köcsög, akkor ők miért azok.
2014. júl. 5. 15:11
 1/3 anonim válasza:

Nem értem a helyzetet..

Piáltál és cigiztél, összevissza beszéltél és vannak részletek az estékből amik "kimaradtak" vagyis nem emlékszel rájuk, de arra emlékszel hogy mit nem csináltál. Mi van ha a kimaradt részekben csináltad azokat a bizonyos dolgokat amikkel piszkálnak? Na meg az sem mindegy, hogy ez baráti piszkálódás, hogy jajj ha tudnám milyen részeg voltál, vagy konkrétan piszkálás és gúnyolódás. Az meg hogy rosszabbat is tudnál mondani róluk.. egyáltalán kikről beszélsz? Barátaidról? A sok közös ismerősről? A srácról? Egyáltalán hogy jön a képbe a srác? Mert csak leírtad hogy kavartál vele és sok közös ismerősötök van. Vele csináltál dolgokat? Mert a kavarás elég sok mindent takarhat.

2014. júl. 5. 15:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Konkrétan azzal a sráccal kavartam, csók volt vagyis arra emlékszem. Egy barátnőm volt ott, a többiek inkább csak haverok. És a srác kikezdett a barátnőmmel is. De arról hallgatnak, de engem meg lehet vele piszkálni. Anbyi a különbség, hogy neki van barátja neki nincs. Nem mintha nekem jelentett volna valamit is ez az egész, csak félek, hogy kitudódik és elleszek konyvelve egy könnyen kapható lotyónak.
2014. júl. 5. 15:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Mármint nekem nincs pasim. És igen gúnyolódás és nem baráti piszkálódás. Jó utólag már én is úgy látom, hogy nagyon gáz volt, de kihasználták a helyzetet, hogy részeg voltam.
2014. júl. 5. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!