Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyen helyzetben? (több lent)
Figyelt kérdés
egy olyan fiúba vagyok szerelmes aki biztos hogy lehetetlen elérnem... és evvel tisztában vagyok és szeretném elfelejteni de nem tudom. már az is nagyon zavar h fb-n új lány ismerőse van. beszélő viszonyban vagyunk és nagyon jó fej csak itt a kor külömbséggel van a baj. hogyan felejthetném el mert egyszerüen bele őrülök hogy nem nagyon foglalkozik velem és nen is tudom... kérlek adjatok tanácsot hogy hogyan verhetném ki őt a fejemből2014. jan. 30. 00:15
1/22 anonim válasza:
Paprikás krumplit kolbásszal az jó lesz.
2/22 WheneverYouWant válasza:
Először is töröld facebookról. EVVEL segíthetsz a dolgon!
3/22 anonim válasza:
Csapd fejbe magad párszor egy helyesírási szótárral, talán sikerül így elfelejtened.
5/22 A kérdező kommentje:
bocs most nem a helyes írásra figyeltem -.- ha meg tökéletesen írtam volna le akk értelmes válaszokat adtatok volna?
2014. jan. 30. 00:19
6/22 anonim válasza:
Igen, akkor értelmes választ kaptál volna. De láthatóan túl ostoba vagy, hogy megérdemeld.
7/22 A kérdező kommentje:
kort nem írnék elég hogy én tudom. az a lényeg h nagy a kor köztünk
2014. jan. 30. 00:23
8/22 anonim válasza:
Komolytalan ez a gyakorikérdések oldal. Én kényes vagyok a helyesírásra, de hirtelen nem láttam hibát ebben a kérdésben. De ha éjfél után is nagyítóval keresném, biztosan találnék.
Tényleg meg kéne szüntetni a szerelem-szex kategóriát, mert ami itt folyik, ennek semmi értelme. Harapós sárkány akkor elmehetne venni 100 helyesírási szótárt és osztogathatná kedvére és harapdálhatná a falat, ha itt nem tudja kiélni a szadizmusát. a többiek dettó.
9/22 Marc Bolan válasza:
Ja,töröld fb-n és ne beszélj vele!
10/22 A kérdező kommentje:
de most nem vagyok azért ostoba mert hajnali fél egykor nem arra figyelek h hogyan írok mit... de láthatólag a ti értelmi szintetek sincs teljesen a helyén ha ilyen hülyeségeken akadtok ki;)
2014. jan. 30. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!