Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyen helyzetben? (több lent)
Figyelt kérdés
egy olyan fiúba vagyok szerelmes aki biztos hogy lehetetlen elérnem... és evvel tisztában vagyok és szeretném elfelejteni de nem tudom. már az is nagyon zavar h fb-n új lány ismerőse van. beszélő viszonyban vagyunk és nagyon jó fej csak itt a kor külömbséggel van a baj. hogyan felejthetném el mert egyszerüen bele őrülök hogy nem nagyon foglalkozik velem és nen is tudom... kérlek adjatok tanácsot hogy hogyan verhetném ki őt a fejemből2014. jan. 30. 00:15
11/22 A kérdező kommentje:
de annak sincs értelme hogy törlöm meg nem beszélek vele mert konkrétan nem vagyunk rosszban és nem értené h miért törlöm és akkor inkább maradok vele jóban mint h soha többé ne beszéljünk ami tulajdonképpen lehetetlen
2014. jan. 30. 00:29
12/22 anonim válasza:
Kifogások, kifogások... minden hozzád hasonló ezekkel jön. Miért nehéz beismerni, hogy alapból sem tudtok helyesen írni?
Az értelmi szintem pedig tökéletesen megfelelő, ne aggódj :)
13/22 anonim válasza:
töröld és tíltsd fb-n ez az első
14/22 A kérdező kommentje:
ok majd oda figyelek legközelebb az íràsra de lehetne hogy ezen a téren kattanjatok le rólam? és ha letiltom fb-n azzal semmit se érek el!!
2014. jan. 30. 00:33
15/22 Marc Bolan válasza:
Hogy akarod kiverni a fejedből,ha beszélsz/írsz neki?
16/22 A kérdező kommentje:
ez a baj hogy így sehogy. de attól még hogy fb-n kitörölném találkoznék vele mert egy helyre járunk edzésre. és akkor már nem mind1 higy kitörlöm vagy nem?
2014. jan. 30. 00:40
18/22 A kérdező kommentje:
mert edzésen biztos beszélő viszonyba kerülök vele
2014. jan. 30. 00:42
19/22 A kérdező kommentje:
köszönöm ezeket a kedves hozzászólásokat-.-
2014. jan. 30. 00:43
20/22 A kérdező kommentje:
na jó azt hiszem itt befejeztem...
2014. jan. 30. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!