Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg hülyeség sírni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg hülyeség sírni egy lány után?

Figyelt kérdés
Csak mert nekem sikerült. Mit tegyek ha fáj? Próbált bennem nem mély nyomot hagyni, de sajnos pont az ellenkezőjét váltotta ki azzal, hogy közelebb engedett magához.

2014. júl. 5. 02:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2014. júl. 7. 19:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Én… 24 évesen, az első barátnőm után majdnem meghaltam, suicide szándékkal szállítottak kórházba. Utána beláttam, hogy az volt a legrosszabb, amit tehettem.

Aztán jöt ilyen lány, olyan lány, volt egy nyolc éves kapcsolatom, a vége felé jegyben jártunk és gyereket is akartunk, de nem jött össze. A végén én szakítottam. Utána megint csak ismerkedések, majd egy komolyabb kétéves kapcsolat, aztán megint csak komolytalanok…

Most is benne vagyok egy kapcsolatban és 18 évvel később a 24 éves énemtől, már azt kezdem gondolni, hogy fassság egy kapcsolat. Ha ennek vége, mert egyszer ennek is vége lesz, akkor nem biztos, hogy akarok többet.

Minek? Mindig szakítás a vége…

2014. júl. 25. 12:35
 13/13 anonim válasza:
Sírd csak ki magadból.Aztán kapd össze magad és foglalkozz olyan lánnyal aki megérdemel és fontos vagy számára:)
2014. aug. 21. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!