Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként nagyon "gáz" sírni egy lány miatt?
Neked kell eldöntened, hogy gáz-e. Szerintem az. Számomra borzasztó taszító tud lenni egy sírós fiú.
22L
Attól függ! Az én barátom már sírt miattam. Egyszer láttam eddig a két év alatt sírni, azelőtt meg 17 évesen sírt utoljára, szóval nem kis nyápic férfit kell elképzelni. Most 23 éves. Ha nem mások előtt sírsz, nem híreszteled és tényleg egy olyan lány miatt sírsz, akit szeretsz, akkor nem gáz.
Első te meg elég érzéketlen vagy, még hogy borzasztó taszító. Szerinted ők mik? Robotok?? Nekik is vannak érzéseik. Az igaz, hogy kicsit gyengének tartom azt a pasit, aki majdnem minden héten sír valami miatt. De vannak kivételek. Múlthéten voltam temetésen, apa meg a két fiútestvére ott sírt, mert meghalt az anyjuk, szerinted az borzasztóan taszító? Gratulálok..
Nem gáz.
Azoktól meg hányok, akik szerint taszító egy síró fiú. (Maradjunk ennél az enyhe megfogalmazásnál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!