Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért változott meg ennyire?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg ennyire?!

Figyelt kérdés

Van egy "barátnőm", akivel kiskorunk óta ismerjük egymást.Legjobb barátok voltunk, de mostanában egyre jobban eltávolodunk egymástól, ugyanis lassan fél éve egy új pasija van, aki 19 éves.Ő pedig 14, ahogy én is.De nem is az a problémám, hogy 19 éves, mert ugyan ahoz nekem semmi közöm, hanem az, hogy ez az új palija elveszi tőlem.Próbáltam vele is megbeszélni, de egy bunkó f#@szfej.Ennyit mondott: -Nem a te csajod szóval hagyd békén.

A barátnőm pedig csak annyit mondott, hogy ne álljak az útjukba.Nekem ez olyan rosszul esett, hiszen 14 éve ismerem, és mindig mellette voltam, amiben tudtam, segítettem neki.Mostanra meg már teljesen egyedül vagyok, de nagyon hiányzik a sok hülyesége, meg minden amit eggyütt csináltunk.Nem tudom mitévő legyek...:(

2014. júl. 4. 15:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez fordítva is így van. Erre mondják, a szelem vak. Majd egyszer úgyis vége lesz. 14 évesen ő még csak egy kislány, nem fog sokáig kelleni egy 19 évesnek, főleg ha ilyen mentalitású p*öcsköszörű köcsög, úgyis továbbáll majd egy újabb punciért, és akkor visszakapod a barátnődet, de azért majd olvass be neki jól, hogy egy 19 éves pénisszel való k**úrás fontosabb volt neki, mint 14 év barátság.
2014. júl. 4. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!