Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem a legfontosabb. Más is igy van vele?
Figyelt kérdés
Nincs párom soha nem is volt ès már kezdek beleőrülni ebbe a helyzetbe.
Akarom èrezni a viszonzott szerelmet, a párom èrintèsèt, illatát. Mindenem odaadnám ezèrt.
Én úgy mondanám, hogy egy igaz szerelem, amiért mindkét fél tesz és küzd, az mindennek az alfája és omegája.
2014. júl. 4. 00:37
12/20 anonim válasza:
Kérdező, ilyen hozzáállással nem csodálom, hogy nem jársz senkivel...
2014. júl. 4. 00:37
13/20 anonim válasza:
Először tedd rendbe az életedet, az egyedüli életedet, munka, anyagi háttér, barátok, a barát lehet egy kutya is, akivel eljársz sétálni, a csajok buknak rá - de akkor ne csak kellék legyen, ha összejön sem dobhatod ki, ha már megvan. Légy felelősségteljes, mindenedet odaadnád érte? Remélem ezt csak túlzásként írtad. Az első szembejövőért odaadnád mindened, aki hajlandóságot mutat egyáltalán megérinteni, és pár kedves szót szól hozzád? Légy férfi, és ne alázd meg magad ilyenekkel!
2014. júl. 4. 00:40
14/20 anonim válasza:
Fontos, fontos lenne már végre, hogy összejöjjön hosszú idő után megint egy nagy és viszonzott szerelem az életemben. Egy ideig én is rágörcsöltem most erre, hogy nincs barátnőm, de már nem nagyon izgat. Olykor csak a baj van velük. GOndolj bele: mi a nagyobb fájdalom? Az, hogy most nincs senkid (így aggódnod sincs kiért-miért, hogy megcsal-e, kivel van most épp stb), vagy az, hogy van valakid (de ha nem ír a megbeszélt időpontban, nem jelez, eltűnik stb, akkor egyből szétidegeled magad, h tuti megcsal stb). Meg milyen szarul esne, ha szédítene a csaj téged neten is akár kezdetben, vagy élőben is, aztán egyszer csak kiderülne, h úgy ott b aszott át, ahol tudott. Én megbíztam a nőkben mindig, de most már semelyikben sem. Áááá, nekem nem kell balhé :)
2014. júl. 4. 00:41
15/20 anonim válasza:
A vér a legfontosabb.
2014. júl. 4. 00:42
16/20 anonim válasza:
Szarabb, ha van szerelem, de teljesen impotens vagy, vagy le vagy bénulva deréktól lefelé. Hidd el, vannak rosszabb dolgok egy szerető kéz érintésének hiányától.
2014. júl. 4. 00:54
17/20 anonim válasza:
Sokan leírták már előttem. Ez az egész egy túlértékelt dolog. Az a helyzet, hogy az ember mindig szenved valami miatt és ez így lesz akkor is, ha találsz valakit. Nagyon igazuk van azoknak akik azt mondják, hogy fejbe kell rendet rakni, hogy egyedül is jól tudd magad érezni. Ezt most úgysem hiszed el, pedig így van.
Ha nincs nő akkor az a baj, ha van az. És tényleg, mert ha nagyon szeretsz valakit minden apróságra ugrasz és gyomorideged lesz. Ha kicsit közömbösebb veled, mert rossz a kedve egyből elkezdesz kombinálni, hogy nem szeret már meg ilyenek. Elárulom neked ez k**va szar :/ És sajnos egy kapcsolat ilyen és nem úgy megy mint a filmekben.
Persze én nem fogok hazudni, örülök hogy van valakim akit szeretek, de gyakran ez idegbajjal jár. És utólag rájöttem, hogy azért én sem így képzeltem el ezt az egészet.
2014. júl. 4. 09:01
18/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, érdekesek voltak!!
2014. júl. 4. 12:12
19/20 anonim válasza:
Nem a legfontosabb,sőt.Inkább a szeretet.De nekem sincs olyan ember,akit szerethetnék.Ezt ugye ki kell érdemelni.
2014. júl. 4. 16:10
20/20 A kérdező kommentje:
Én azt hiszem kiérdemeltem, és erre lehet mondani hogy "na persze". Egész eddigi életemet annak rendeltem alá, hogy másoknak jó legyen.
Kicsit most már szeretnék én is visszakapni ebből, szeretném ha szeretnének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!