Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem a legfontosabb. Más is igy van vele?
Figyelt kérdés
Nincs párom soha nem is volt ès már kezdek beleőrülni ebbe a helyzetbe.
Akarom èrezni a viszonzott szerelmet, a párom èrintèsèt, illatát. Mindenem odaadnám ezèrt.
Mègsem járok sikerrel. 20f ...
2014. júl. 4. 00:27
1/20 anonim válasza:
A szerelem legtöbbször egy átb*szás, csak a filmek elhitették, hogy az egy igazi megváltás, egyáltalán nem az a legfontosabb.
2/20 anonim válasza:
üdv a klubban fiam, a 2000 forint a tagdíj
4/20 anonim válasza:
Mióta összejöttem a barátnőmmel én is így vagyok vele. Ha kell elintézem, hogy találkozzunk bármikor. Sajnos baráti köreimben nagyon felszínesek a kapcsolatok (gondolok itt pl. olyanra, hogy nem kimondott csak szexre kellesz)... Azért sokat nem változtam tőle, csupán megtanultam jobban beosztani az időmet.
5/20 anonim válasza:
Lófaszt.
Vannak sokkal értékesebb dolgok is annál, az étel, a víz, a meleg ruha télen, pl. én nem halnék éhen csak azért, mert a szerelem jobb és éhezem a szeretetre. Nem jobb, nem létszükséglet. Csak egy kiegészítő a boldogsághoz.
6/20 anonim válasza:
Nem a legfontosabb. A legfontosabb az, hogy életed minden területén harmónia legyen, amiből a szerelem csak EGY tényező. Akkor vagy boldog, ha szerelem nélkül is boldog tudsz lenni. És az önmagukkal harmóniában élőknek lényegesen nagyobb esélyük van a szerelemre!
7/20 anonim válasza:
Majd ha lesz egy barátnőd/feleséged, rájössz, hogy a szerelem is csak egy túlhájpolt szar. Tény, hogy jó dolog a dugás és a párkapcsolat, de nem a legfontosabb az életben. Szerintem.
10/20 anonim válasza:
de még egy párkapcsolatban se a legfontosabb a szerelem. Ha az lenne akkor mindenkinél csak "boldogan amíg meg nem" lenne.
szal ne csodálkozz hogy nincs barátnőd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!