Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet lebuktatni azt a fiút aki gyanús?
Azt hittem Calambó...
de viccen kivül
Viszi mindehova a telot
szó szerint hozzá van nőve
Hát, ez nehéz ügy.... Nekem is szemet szúrt, hogy nem akarja, hogy hozzáérjek a telefonjához... Jött egyszer egy sms-e (bár ez már régi sztori), felkaptam viccből a telefont, hogy "hú, most elolvasom az sms-eidet", aztán úgy vetődött rám, mint akinek titkai vannak. Kikapta a telefont a kezemből, és igazából ekkore lettem tényleg kíváncsi az sms-eire. Tisztára ideges lett, hogy ez az ő telefonja, és ne kutakodjak a dolgai között. Hát, nem volt jó... Nagyon nem tudtam kutakodni, mert hát hogyan...? Azt néztem meg, miket kommentel facebook-on a lányok képei alá (hát, azok se estek túl jól), és egyszer megnéztem a gépe lomtárát... Tele volt puncis képekkel, hát... Ennél többet igazából nem találtam, kutakodásban se vagyok jó, nagyon féltem közben, hogy meglátja. Aztán inkább megbeszéltem vele a dolgokat... Néha még előjött a telefonos dolog, de már nem gyanakszom, rég volt ez...
L22
De kérdező, manapság mindenkihez hozzá van nőve a telefonja, hiszen rajta van a levegőt nyújtó internet. ha jön egy új like, azt rögtön konstatálni kell, az a nap csúcspontja, nem? Ha csak emiatt gyanakszol, ne aggódj feleslegesen. bele akarsz nézni a telefonjába vagy miért zavar, hogy mindig nála van?
L22
Azért akarom megnézni, mert jött neki 1ik nap egy telefon
azt hazudta hogy az anyuja volt közben 1 nő ami ki tudodot és nem mondta el az illető nevét
és olyan volt a nyaka mintha ki lett volna egyszer szíva
ez a baj hogy gyanakododk
és nincs bizonyitékom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!