Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekszerint csak kihasznált?
4 éve van egy fiú (legjobb) barátom, ő az akivel mindent megosztok, mindig számíthatok rá. Persze nekem mindigis tetszett, bármikor szivesen összejöttem volna vele, de neki volt egy 2 éves kapcsolata, emiatt nyilván esélytelen volt hogy közeledjek felé. Ez a kapcsolata 2hónapja ért véget, a lány szakított vele, ez nagyon megviselte szegénykémet.
Mostanában mondogatta, hogy már elfelejtette a csajt és egyre gyakrabban láttam boldognak. Aztán elmentünk együtt bulizni (1hete) és ott megcsókolt. Rá 1 napra találkoztunk, hogy megbeszéljük hogy akkor innen hogyan is tovább, majd arra jutottunk, hogy ebből kapcsolat nem lesz, de a barátságnak is vége. Búcsúzásnál mégis megcsókolt, és aztmondta hogy szeret, mondta hogy ne az legyen az utolsó talink mert nem akar elengedni. Egészen tegnapig úgy viselkedtünk mint egy pár, le is feküdtünk, majd közölte hogy ez nem fog működni mert az exét még nem heverte ki. Teljesen összetörtem, sírtam ő meg csak ölelt és velem együtt sírt. Állította hogy én tőle jobbat érdemlek, ne pazaroljam rá az időm.
Amikor elindultam haza akkor csak annyit mondott, hogy ha valami érdekes történik velem írjak.
Érdemes lenne még próbálkoznom nála? Vagy várjam hogy hátha keres?
ne várd, nem fog keresni és te se keresd. teljesen fölösleges.
felejtsd el, ez kb a legjobb, amit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!