Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek az itteni huszonéves lányok?
Legalább 10-el leveleztem itt, de mindegyik olyan szemtelenül ír. Éretlenek, lekezelőek, hülyeségeket írnak. Ellenségesek, pedig álltalában ők írnak rám.
19F
16-18 évesekkel nagyon jól el levelezgetek.
Nekik is csak szépen írok, de mindenbe belekötnek.
Én azt vettem észre még, hogy egyikük sem tud helyesen írni, és őket ez nem is zavarja.
Meg sokszor tök egyoldalú a beszélgetés.
pl.:
"-Mi a kedvenc zenéd.
-Mindenféle zenét szeretek
-Mi a kedvenc filmed?
-Nap estig sorolhatnám."
Azt nem értem, akkor minek ír nekem, hogy szívesen beszélget velem?
Sok rendes embert megismertem az itteni levelezésnek köszönhetően. Lányokat, pár havert.
Csak az említett korosztály... Félek mi lesz, amikor már csak velük ismerkedhetek. :D
Olyan tapló a legtöbb élőben is...
Kb 4 huszonéves sráccal leveleztem itt. :D Egy kivételével nagyon jól elbeszélgettünk. Ha lány vagy az más. Lánnyal nem tudom, hogy milyenek.
Én igen.
Találkoztam már itt normális sráccal, akivel tényleg el lehetett beszélgetni, de a legtöbb pont olyan, mint a női részleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!