Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek az itteni huszonéves lányok?

Figyelt kérdés

Legalább 10-el leveleztem itt, de mindegyik olyan szemtelenül ír. Éretlenek, lekezelőek, hülyeségeket írnak. Ellenségesek, pedig álltalában ők írnak rám.

19F

2014. júl. 3. 11:52
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Valószínűleg mert egy tapló vagy. Én egy csomóval levelezek és állatira jó fejek, kedvesek és megértőek. Veled lesz a baj Töki :P
2014. júl. 3. 11:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet, hogy csak papíron(szóval azt hazudják) huszonévesek! Am. meg mit vársz? Nekem is van olyan ahverom, hogy 22 évesen olyan mint egy idióta és nemrégiben kezdett el zavarni. NEm mintha én teljesen felnőtt fejjel gondolkodnék, de akkor is. Ilyen korban már azért illik komolyodni még ha nem is teljes mértékben, a komolyodás jelét látni kéne. :D Ez az elkorcsosult társadalom miatt elég nehézkes. Egy idióta 21 éves/F, akinek azért kezd benőni a feje lágya ha akarja ha nem. :S
2014. júl. 3. 11:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert az itteni levelezéseket (kvázi Téged)csak szórakozásra használják, így nincs szükség az illemkörökre, meg a jómodorra.
2014. júl. 3. 11:58
 4/10 A kérdező kommentje:

16-18 évesekkel nagyon jól el levelezgetek.

Nekik is csak szépen írok, de mindenbe belekötnek.

5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre még, hogy egyikük sem tud helyesen írni, és őket ez nem is zavarja.

Meg sokszor tök egyoldalú a beszélgetés.

pl.:

"-Mi a kedvenc zenéd.

-Mindenféle zenét szeretek

-Mi a kedvenc filmed?

-Nap estig sorolhatnám."

Azt nem értem, akkor minek ír nekem, hogy szívesen beszélget velem?

6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, velem nem szoktak lekezelőek lenni.
2014. júl. 3. 12:04
 7/10 A kérdező kommentje:

Sok rendes embert megismertem az itteni levelezésnek köszönhetően. Lányokat, pár havert.

Csak az említett korosztály... Félek mi lesz, amikor már csak velük ismerkedhetek. :D

Olyan tapló a legtöbb élőben is...

2014. júl. 3. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ohhó, te sem ismered, az itt lévő 20-as férfioldalt, na az egy katasztrófa :D
2014. júl. 3. 12:11
 9/10 A kérdező kommentje:

Kb 4 huszonéves sráccal leveleztem itt. :D Egy kivételével nagyon jól elbeszélgettünk. Ha lány vagy az más. Lánnyal nem tudom, hogy milyenek.

2014. júl. 3. 12:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Én igen.

Találkoztam már itt normális sráccal, akivel tényleg el lehetett beszélgetni, de a legtöbb pont olyan, mint a női részleg.

2014. júl. 3. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!