Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves férfiak, ti hogy reagálnátok le, ha egy 14-16 éves lány őrülten szerelmes lenne belétek?
Szerelmes belém a 14 éves húgom barátnője aki szintén 14 éves.
Nem igazán foglalkozom vele, mert kislány, és nem érdekelnek a kislányok. Nekem ő csak egy a húgom barátnői közül. Még a nevét sem igazán jegyzem meg.
25/F
hát azzal az a baj hogy inkább fellángolásnak tűnne mint komoly szándéknak! vagy kiábrándítanám szándékosan vagy megmutatnám milyen vagyok valójában és ha még pár hónapig tényleg érzem hogy elfogadna és én is el tudnám fogadni őt akkor talán megérné megpróbálni
21F
Semmit. Bár a hiúságomat azért nem kicsit legyezgetné, de valójában nincsen értelme belemenni.
Két külön világ vagyunk. Na most egy 16 éves lánynak szerelmet hazudni, hogy lefektethessem az meg nagyon görény dolog. Szóval jólesne de ez minden.
ha tetszik nekem is, meg jól érzem magam vele, akkor valószínűleg megpróbálnám a kapcsolatot.
ha úgy érezném, hogy ez csak ilyen gyerekes rajongás nála, akkor megszakítanék vele minden kapcsolatot.
ha egy ribi a csaj, akkor kihasználnám az érzéseit
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!