Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek olyan csaj, aki sok mindenkinek kell? Nyitott, szép, humoros, vidám: ez lenne a recept?
Szóval csak azt akarod, hogy csorgassák a nyálukat feleslegesen?
Nem jobb szerezni egy barátot, akinek őszintén fogsz tetszeni és nem csak a lyukra hajt?
Szerintem a pozitív kisugárzáshoz elengedhetetlen, hogy meg legyél magaddal elégedve, amihez kinek mi kell.. van akinek elég a sportolás, mások lélekgyógyász hangfelvételeket hallgatnak, hogy "te vagy a tökéletes" mások felveszik a miniszoknyát és Instantban rázzák a seggüket 20 srácnak..
azt neked kell eldöntened, hogy mi kell neked ehhez. 19f
Én úgy érzem, szoktak kedvelni a fiúk, bár nem vagyok "pálya", mert van barátom. Mindenesetre a fiúk szeretik a vidám lányokat. Ha valaki sokat zsörtölődik, rossz lesz a kisugárzása, a fiúk meg falra másznak attól. Legyél közvetlen, ne úgy tekints a fiúkra, mint fiúkra szokás, hanem legyél közvetlen, mint aki csak hülyülni akar, nem pedig pasizni. Legyenek önálló gondolataid, ne félj viccelődni, ugratni őket. A jó humor sokat nyom a latban, mert abból látszik, hogy nem vagy buta. És természetesen az sem árt, ha csinosan öltözöl. Nem miniszoknyára-tűsarkúra gondolok. Én például az elegánsan szexi ruhákat szeretem, de ez korfüggő is, például egy 15 évesnek még fura lenne az a stílus.
L22
Nem az kell, hogy csorgassák a nyálukat, meg nem is ezen lenne a hangsúly. Nem érti, aki ezt írta...
Köszi mindenkinek!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!