Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, tőletek kérdezem először is, nektek mikor van az hogy egy csaj akivel ismerkedtek rájöttök csak szexet akartok tole de az hogy a barátnőd legyen az már nem kéne?
Figyelt kérdés
Mikor nem találjátok meg benne a közös hangot, érdeklődést vagy csak nem fog meg a belsője, vagy nem látjátok benne a barátnőt?
Kiváncsi vagyok, kort is irjatok:)
18/l.
2014. júl. 2. 12:05
1/6 anonim válasza:
amikor megmondja, hogy csak idén lesz 14 éves
19/F
2/6 anonim válasza:
Konkrét időpontot nem tudok mondani, de az ismerkedés folyamán végig pozitívan állok a dolgokhoz. De ha többszörösen nem stimmel valami akkor ez fokozatosan átmegy ebbe a dugnám kategóriába. De akkor meg könnyen annyira elveszik az érdeklődésem, hogy nem lesz semmi a dologból
3/6 anonim válasza:
Akkor ha valami oknál fogva nem kéne kapcsolatra. Akár külső hiba ami mondjuk szexnél nem zavar de kapcsolatnál igen, vagy belső tulajdonság. Nekem személy szerint kapcsolathoz kell egy bizonyos azonos hullámhossz másképp hiába szimpi a csaj az kevés. 24/F
4/6 anonim válasza:
Ha van valami zavar az agyában...
5/6 anonim válasza:
Annak idején:
Közös hullámhossz, legfőképp a belső, ha üres volt a hölgyemény, akkor max ágyjelenet, ha még testi hibái is voltak (értsd jól nekem nem tetszett valami), akkor huzamosabb ideig az sem.
6/6 anonim válasza:
ja és, ami lemaradt az utolsóhoz 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!