Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne barátnőm elmúlna ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne barátnőm elmúlna ez a problémám? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nincs kedvem semmihez, ez a legnagyobb problémám. Elég ideges típus vagyok, de nem agresszív. A gyakori kérdéseket is leginkább a problémáim megosztására használom.

Egy barátnő mennyit változtat az emberen?

18/f vagyok és kicsit szánalmasnak érzem magam, főleg az utóbbi 2 napban, amikor napi 1 doboz cigit szívtam el.

A barátnőt a háziorvosom ajánlotta...

csak kicsit nehéz megvalósítani, mert 180 cm vagyok, de rendkívül sovány és azért nem szeretik a lányok a vézna srácokat :(

még amin gondolkodok, h sportról is hasonlót mondanak az emberek, barátnő vagy sport a jobb?

nyár van, de én nem örülök neki :(

2014. júl. 2. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:

kicsit talan megfasult vagy vagy kiegett. igen, ez tud segiteni egy masik ember, aki kirangat a buskomorsagbol, es kinyitja az ablakokat a vilagra. lehet az baratno vagy barat (ugy ertem haver) a lenyeg, hogy jol erezd magad.

a sport is nagyon sokat fog segiteni. mi lenne, ha azzal kezdened, aztan, lehet, hogy osszeszedsz egy lanyt is vegul?

2014. júl. 2. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Mind a kettő egyszerre. Meg hobbi. Az kell neked.
2014. júl. 2. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Kicsit zavaros ahogy leírtad a dolgokat

Egy barátnő nem sokat változtatna ha nem érzed jól magad a bőrödbe és látszik is rajtad

Ha pedig zavar a vékonyságod de annyira nagyon nimcs kedved edzőterembe járni akkor próbáld ki a "Fegyencedzést" hát ha segíteni fog

2014. júl. 2. 19:34
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) megpróbálom csak nincs sok szabad időm mostanába, ha van akkor meg punnyadok... ma semmit nem csináltam, amikor csak úgy van az ember és még enni se volt kedvem, du 6ig egy falatot se ettem :/ és a legjobb, h egy lány kellemetlennek érzi, ha egy fiú könnyebb/azonos súlyba van vele :')
2014. júl. 2. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nemsokat,ha először nem oldod meg a saját problémád.Úgy belevágni egy párkapcsolatba hogy problémáid vannak.Nagy a valószínűsége hogy a lányt csak egy meghalgatófélnek használnád ami önzőség.Velem is ilyen volt,előbb old meg a problémád,addig az egész életed nem lesz jobb.Ezalatt azt értem hogy fejben rakd össze magad értékeld át magad és próbálj élni és nem erőltetni semmit.
2014. júl. 2. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!