Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy leszbi sorozattal kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy leszbi sorozattal kapcsolatban van felirat problémám. Help (? )

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem a legjobb témakör, de itt legalább kapok választ (a témakör miatt emeltem ki, hogy leszbi) :) pls ne kössetek bele (ne jelentsétek) :)

A lényeg. Van a South of Nowhere c. sorozat, megvan mind a 3 évad, töltöttem le magyar feliratot és az klappol. Most nyelvtanulás miatt akarok hozzá angolt, de az időben csúszkál (rengeteget kipróbáltam, mind ilyen). Amikor indul a film a feliratot +0.7mp-re kell rakni, a végén meg már -43.0mp-en van, hogy jó legyen. De nem igazán lehet úgy nézni, hogy pár percenként tologatom... én nem értek az ilyenekhez, de ha valaki tud jó angol feliratot hozzá, vagy csak segíteni, hogy (ha lehet akkor) hogyan kell megcsinálni, annak nagyon megköszönném!

2014. ápr. 19. 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ahonnan letöltötted az angol feliratot, nem írta milyen változathoz rakták fel? Próbáld leszedni valami angol oldalról a sorozatot, hátha akkor nem fog csúszkálni.
2014. ápr. 19. 14:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, de onnan szedtem le, mivel nincs is magyar változata. Az amcsi verzió van meg, mégsem stimm a szöveg. De azért köszi a választ!
2014. ápr. 19. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!