Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a fiú tényleg engem akar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fiú tényleg engem akar, vagy csak én is megteszem neki?

Figyelt kérdés

Hónapok óta már csetelek egy fiúval neten. Van, hogy naponta és sokat, de valamikor egy ideig nem is keres. Elmondása szerint azért, mert elfoglalt, de ez még nem jelenti azt, hogy ne jutnék az eszébe. Egyetemista is, meg azt mondta, hogy nem igazán szeret neten írkálni, a szemtől-szemben kapcsolatokat szereti. Én is szeretnék már vele találkozni, de még nem jött össze, mert hol én, hol ő mondta le (bár többször én). Elmondta már párszor, hogy rajtam kívül nincs másik lány a számára, meg ha lenne is, akkor nem tartaná még mindig a kapcsolatot velem. Pár fiú már lekoptatott neten szó nélkül, gondolom találtak mást, viszont ennyi ideje senkivel sem beszéltem még, mint ezzel a fiúval. Szerintetek tényleg komolyan gondolná velem? Csináltam sok hülyeséget már, hisztiztem is neki sokszor, viszont ő mégsem küldött el, mindig normális velem. Már én szégyenlem magam, hogy apróságokon kiakadok, ő viszont még mindig akar engem. Már abba is belegondoltam, hogy ezeket csak úgy mondja, és valójában csak egy éjszakára kellek neki, aztán byebye. Viszont párszor már beszéltünk telefonon, a hangja olyan aranyos volt, meg kedvesen beszélt velem, csak úgy folyt belőle a szó, mikor neten nem is szokott sokat írni, én pedig alig tudtam szóhoz jutni.

Tervezzük a találkozót, én nár nagyon várom, csak a szüleimnek félek beszélni a fiúról, mert még soha nem volt barátom, és szigorúak is, alig engednek el itthonról valahova (és nem szórakozóhelyekre gondolok most, hanem nappal). Ha mégis összejönne, a találkozásnál megölelhetem és köszönthetem 2 arca puszival? Ha meg akarna csókolni az első randin, hagyjam neki? Már én is nagyon-nagyon szeretném.

2014. júl. 2. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyire kitartó, és ennyire kedves veled, akkor nem valószínű, hogy csak egyetlen éjszakára kellenél neki. Én ennyit csak olyan lánynak udvarolnék akit egyébként is kedvelek. Ha csak szex kell, ahhoz egyszerűbben is lehet jutni (szórakozóhely, neten csajok akiket nem kell hónapokig fűzni...).
2014. júl. 2. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:

hany eves vagy?

eleg kitartonak nez ki, meg turelmes is veled, az ido meg mellette beszel. nehez sokaig fentartani a latszatot, de inkabb a sajat benyomasaidra fokuszalj, osszhangban van-e magaval a figura, vagy inkabb csak szineszkedik - bar ezt inkabb a szemelyes talalkozon fogod latni. Ha talalkoztok adj neki ket puszit, a csok nem feltetlenul fontos az elso randin, majd ahogy erzitek. es soha ne hisztizz.

2014. júl. 2. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!