Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz hogy nem érdemes foglalko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy nem érdemes foglalkozni senkivel? Mert mindenki bamba és kb észre sem veszi a másikat?

Figyelt kérdés

Amikor bent vagyok a városban esténként, szoktam nézegetni a csajokat, vannak akik visszanéznek maguktól is, és ilyenkor összefut a pillantásunk. Azonban amikor én szállok le, vagy Ő vagy mondjuk kezd kitérni a látótérből akkor is hosszasan nézem, ezzel adom tudtára hogy nagyon bejön.

Viszont volt olyan leszállt én az ablaknál ültem, jött felém, azt fel sem nézett csak elbambulva ment...

Ez nagyon bosszantó hogy azok nem méltatnak a szemezésre nagyobb arányban, akik pont bejönnek

Ilyenek után mindig összezuhanok

22F

2014. júl. 2. 16:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

még mindig nem értem.

ránézel valakire, ő is úúúgy néz rád. ezt írod. majd mi történik?

ránézel valakire, de ő csak bambul, majd mi történik?

mi az, hogy nem méltatnak nagyobb arányban?

komolyan, nem értem, miről van szó. biztos, hogy nem egyedül ülsz azon a buszon és a többieket csak elképzeled?

2014. júl. 2. 16:24
 12/16 A kérdező kommentje:

1-es

Pl legutóbbi volt olyan hogy néztem valakit, észrevett és amikor már sokadszorra is látta hogy bámulom, leszállt, és visszamosolygott.

De történt olyan is hogy a telefonjával babrált a csaj, egyszer felnézett, akkor észrevett, majd többet rám se nézett.

2014. júl. 2. 16:31
 13/16 A kérdező kommentje:
11-es*
2014. júl. 2. 16:32
 14/16 anonim ***** válasza:
ja, már értem. kötelességem tehát téged nézni ahelyett, hogy pl. az unokatesómmal fb cseteljek, aki egy ismerősöm, míg te egy idegen pszichopata vagy a buszon. Logikus.
2014. júl. 2. 16:36
 15/16 anonim ***** válasza:
kérdező, eléggé a fellegekben jársz, ha azt várod, h minden csaj téged bámuljon:D amúgy meg kifejezetten zavaró tud lenni, ha egy pasi úgy bámul, hogy majd kiesik a szeme..
2014. júl. 2. 17:51
 16/16 A kérdező kommentje:

Miért zavaró? Mire asszociál olyankor egy csaj?

Magamat és még sok hasonló társam, örülünk ha méreget egy csaj, mert arról tudjuk hogy lehetne valami

2014. júl. 2. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!