Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy nem érdemes foglalkozni senkivel? Mert mindenki bamba és kb észre sem veszi a másikat?
Amikor bent vagyok a városban esténként, szoktam nézegetni a csajokat, vannak akik visszanéznek maguktól is, és ilyenkor összefut a pillantásunk. Azonban amikor én szállok le, vagy Ő vagy mondjuk kezd kitérni a látótérből akkor is hosszasan nézem, ezzel adom tudtára hogy nagyon bejön.
Viszont volt olyan leszállt én az ablaknál ültem, jött felém, azt fel sem nézett csak elbambulva ment...
Ez nagyon bosszantó hogy azok nem méltatnak a szemezésre nagyobb arányban, akik pont bejönnek
Ilyenek után mindig összezuhanok
22F
mi van, ha egy ember végső létezésének értelme NEM az, hogy idegenekre nézzen rá az utcán, mosolyogjon rájuk vagy ilyesmi?
Pl. lehet pasija, vagy lehetnek gondjai, lehet élete, lehet, hogy nem akar rádnézni meg ilyesmi.
Miért nem az a célja az összes multinak, hogy ott dolgozzak?:((((
5-ös
Valóban nem egyenlő a véletlenszerű pillantás azzal hogy tetszenék neki, de ha úgy néz rám ahogy én szeretem, az mi ha nem annak a jele hogy bejövök nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!